Branchesamling til HA studier

Flere HA studier dykker ned i udvalgte brancher og virksomheder i den kommende tid. Derfor har CBS Bibliotek lavet en særlig samling med relevante bøger, som kan benyttes på biblioteket.

20/09/2018

Branchesamling

Branchesamlingerne er igen i år placeret i en særsamling i CBS Bibliotek Solbjerg Plads lige bag den røde skranke. I samlingen indgår der både litteratur af generel karakter om brancherne og mere specifikt om udvalgte virksomheder.

Branchesamlingen for efteråret 2018 indeholder følgende brancher:

Luftfartsindustrien og luftfartsselskaber

Samlingen er lavet til HA Psyk – Erhvervsøkonomi og psykologi, 1. semester. og Bsc. Sem - Service og Innovation 1.semester.
Bøgerne er opstillet i emnetallet 656.7.

Hoteller

Samlingen henvender sig til HA Bsc Sem – Tourism & Hospitality, 1. Semester.
Bøgerne er hhv. opstillet med emnetallene 338.48 og 455.

Film- og forlagsbranchen

Denne del af samlingen er til HA Bsc Sem, 1. Semester: Arts and Culture.
Bøgerne har emnetallene 797 og 655.

Husk også at bruge online databaser

Hovedparten af CBS Biblioteks litteratur og informationsressourcer er online tilgængelig. Den fysiske branchesamling supplerer den litteratur, der findes online.

Vi anbefaler, at du også kigger i det store udvalg af databaser f.eks.

Adgang til databaser hjemmefra

Som CBS-studerende har du adgang til det meste hjemmefra. Hvis du har brug for hjælp, kan du kigge på CBS Biblioteks LibGuide om virksomhedsinformation eller Libguide om Company Information eller komme forbi CBS Bibliotek Solbjerg Plads og snakke med en bibliotekar.

Sidst opdateret: CBS Library // 20/09/2018