Branchesamling til HA studier

Flere HA studier dykker ned i udvalgte brancher og virksomheder i den kommende tid. Derfor har CBS Bibliotek lavet en særlig samling med relevante bøger, som kan benyttes på biblioteket.

27/09/2017

Branchesamling

Branchesamlingerne er igen i år placeret i en særsamling i CBS Bibliotek Solbjerg Plads lige bag den røde skranke. I samlingen indgår der både litteratur af generel karakter om brancherne og mere specifikt om udvalgte virksomheder.

Branchesamlingen for efteråret 2017 indeholder følgende brancher:

Beklædning, sportssko og mode

Samlingen er lavet til HA Psyk – Erhvervsøkonomi og psykologi, 1. semester.
Bøgerne har opstillingerne 677, 688 og 796.

Krydstogt og konsulentbranchen

Samlingen henvender sig til HA Sem – BSc in Business Administration and Service Management, 1. Semester: Tourism & Hospitality
Bøgerne er hhv opstillet med emnetallene 338.48 og 455.

Film- og forlagsbranchen

Denne del af samlingen er til HA Sem – BSc in Business Administration and Service Management, 1. Semester: Arts and Culture
Bøgerne har emnetallene 797 og 655.

Husk også at bruge online databaser

Hovedparten af CBS Biblioteks litteratur og informationsressourcer er online tilgængelig. Så den fysiske branchesamling supplerer den litteratur, der findes online. Vi anbefaler, at du også kigger i det store udvalg af databaser med virksomheds- og brancheinformation.

Som CBS-studerende har du adgang til det meste hjemmefra. Hvis du har brug for hjælp, kan du kigge på bibliotekets LibGuide om virksomhedsinformation eller komme forbi biblioteket og snakke med en bibliotekar.

Sidst opdateret: CBS Library // 05/10/2017