Bøger fra det lokale folkebibliotek kan nu bruges i loungen på CBS Bibliotek

Biblioteket Frederiksberg har lavet en samling spændende og anderledes bøger, som CBS-studerende kan bruge til adspredelse og inspiration i pauserne mellem studierne.

30/11/2021

Lougeområde på CBS Bibliotek

Ingen kan studere non-stop. Forskning viser, at en pause fra dit arbejde er godt for dit arbejdsengagement*. For nogle vil en lille lur eller en gåtur være den perfekte pause fra studierne. For andre er det inspirerende eller afslappende at bladre i en kunstbog, en tegneserie eller lære at strikke.

Brug dine velfortjente pauser til at bladre i noget helt andet. CBS Bibliotek og Biblioteket Frederiksberg er gået sammen om at levere spændende bøger til dine pauser.

I den lille samling finder du bøger om alt fra kunst, natur og hobbyer til romaner, tegneserier og kogebøger. Kom og kig i bøgerne i loungen på CBS Bibliotek Solbjerg Plads.

Alle udstillede bøger leveres af Biblioteket Frederiksberg og er kun til brug på biblioteket.

Bogkasserne med rekreativ litteratur er allerede udstillet i loungen og vil stå der i de kommende måneder.

 

Kom og mød dit lokale folkebibliotek

Biblioteket Frederiksberg kommer på deres Christiania bog-cykel og svarer på spørgsmål om at blive låner hos dem og hvad man kan forvente at finde på den anden side af pladsen:

  • Onsdag 1. december 15-16
  • Torsdag 16. december 13-15 AFLYST NY DATO PÅ VEJ

Besøg Biblioteket Frederiksberg på den anden side af Solbjerg Plads for at kigge i eller låne bøger, aviser og magasiner.

Alle kan bliver lånere på biblioteket, hvis de har et dansk sygesikringskort.

Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3,
2000 Frederiksberg
Rutevejledning

 

*Kühnel, J., Zacher, H., de Bloom, J., & Bledow, R. (2017). Take a break! Benefits of sleep and short breaks for daily work engagement. European Journal of Work and Organizational Psychology, 26(4), 481–491.

 

 

Sidst opdateret: CBS Library // 14/12/2021