Access newspapers from all over the world

Read today's newspaper online or search the newspaper archives in Factiva, Infomedia and PressReader.

16/05/2023

Sammenfoldet avis

Billede: Colourbox

Biblioteket abonnerer på flere avisdatabaser. De giver dig adgang til aktuelle nyheder fra hele verden og mulighed for at finde tidligere historier fra aviser og magasiner.

Danske aviser

Infomedia er samlingsstedet for de danske aviser. Den indeholder de store dagblade og en lang række lokalaviser og blade. Som udgangspunkt søger man i de seneste 30 dage. Skal du bruge artikler, der er ældre, skal du huske at ændre dato-intervallet.

Det varierer fra avis til avis, hvor langt tilbage der er dækket i Infomedia. Hvis du vil kende detaljerne for dækning, kan du klikke på "Kildeinfo" og se hvilken periode, der er tilgængelig.

Hvis du primært er interesseret i Børsen, har vi særskilt abonnement på den

Internationale aviser

PressReader har aviser 1 år tilbage. Til gengæld er det en databaser der appellerer til at bladre, da aviser og magasiner vises, som de ser ud i trykt form. Oplagt at bruge på tablet.

Factiva er en stor international avisdatabase. Den har større dækning end PressReader og en avanceret søgefunktion. Man kan afgrænse til en specifik avis, en geografi,  en industri eller efter emne. Dækningen for de enkelte aviser varierer som hos Infomedia. Factiva er også interessant til søgning efter erhvervsnyheder, da man bl.a. kan søge efter nyheder relateret til aktiekurser.

Sidst opdateret: CBS Library // 24/05/2023

WHERE TO ACCESS THE DATABASE

The database is available on CBS campus and through remote access.
Only CBS students and staff have access through remote access.