WRDS - Wharton Research Data Services

WRDS giver adgang til data inden for områder som finansiel information, regnskabstal, bankområdet, økonomiske forhold og management. CBS-studerende og ansatte skal registreres for at få adgang til data. Klik på "Mere info" og se hvordan du gør.

Indhold i WRDS

WRDS giver adgang til data inden for områder som finansiel information, regnskabstal, bankområdet, økonomiske forhold og management. Data hentes fra mange forskellige databaser og datasæt, men er tilgængelige via én fælles webbaseret brugerflade.

Via WRDS er der adgang til ressourcer som f.eks. COMPUSTAT, CRSP og OptionMetrics. Bemærk at CBS ikke har adgang til alle de databaser og datasæt, som WRDS udbyder.

CBS-studerende og ansatte skal registreres for at bruge data fra WRDS.

Sådan registrerer du dig hos WRDS:

Gå til WRDS’ hjemmeside.

Udfyld formularen "Register" (det er meget vigtigt, at alle punkter udfyldes korrekt):

1. ”Institution”: Vælg Copenhagen Business School
  2. ”Account Type”: Som studerende vælges "Masters Student"
  3. Udfyld derefter navn, e-mail adresse (skal være en CBS e-mail), brugernavn mm.
  4. Før du afslutter din registrering, skal du acceptere WRDS’ ”Terms of Use”.

Du modtager en bekræftelse på, at du har fået adgang til WRDS, inden for et par dage.

Kontaktpersoner:

Erik Sonne, es.lib@cbs.dk

Søren Madsen, sm.lib@cbs.dk

Fakta om WRDS

Tidsmæssig dækning Afhænger af datatype og indhold
Geografisk dækning Globalt
Leverandør Wharton Research Data Service

Emner

Typer

Sidst opdateret: CBS Library // 18/03/2016

ADGANG TIL DATABASEN

Registrer dig for at få username and password.
Registrering er kun mulig for CBS-studerende og ansatte.