Statistik


 

Biblioteket anbefaler

Danmarks Statistikbank

Værktøj til at dykke dybere ned i Danmarks Statistiks mange data om det danske samfund, udenrigshandel og branchestatistik. Du kan lave tabeller og eksportere til fx Excel.
Fri adgang

Eurostat

EU officielle statistikbank og publikationer. Der er link til Eurostat Yearbook fra forsiden af Eurostat.
Fri adgang

Handbook of Statistics

Opslagsværk med dybdegående artikler om en lang række emner indenfor statistik som fx datamining, analyse af tidsserier, psykometri, økonometri og anvendt statistik i industrien.
Campus + fjernadgang

OECD iLibrary

International statistik, rapporter og bøger om bl.a. økonomi, handel, landbrug, energi, miljø og forskning og innovation.
Campus + fjernadgang

Statista

Statistik, markedsdata, forbrugeradfærdsdata, kvantitative undersøgelser og analyser .
Campus + fjernadgang

World Bank Data

Via denne portal får du adgang til globale økonomiske data og udviklingsdata og tidsserier, herunder World Development Indicators og International Debt Statistics
Fri adgang

Flere muligheder

Datastream

NB! Ny adgangsprocedure - databasens indhold og udseende er uændrede Aktuel og historisk finansiel og økonomisk information. Med data om aktier, obligationer, derivater, valuta, fonde, makroøkonomi.
Computer Lab på CBS Bibliotek 1. sal

UN Comtrade

Adgang til detaljeret udenrigshandelsstatistik fra hele verden. UN Comtrade er arkiv for den officielle handelsstatistik og indeholder statistik på årsniveau fra 1962 og månedlig statistik fra 2010.
Fri adgang

Wiley StatsRef

Omfattende opslagsværk der dækker statistiske metoder og teori, begreber og definitioner, samt applikationer.
Campus + fjernadgang