Gør du brug af CBS’ tilbud til alumner?

Selvom du måske ikke har din daglige gang på CBS længere, er der stadig gode grunde til at slå et smut forbi. Vi har her samlet nogle af de tilbud, du kan gøre brug af på campus og hjemmefra.

06/04/2016

CBS Library
CBS Bibliotek. (Foto: Jakob Boserup)

Af: Mikala Gyllinge

Hold din faglighed opdateret
Når vi spørger, hvad vores alumner kunne tænke sig fra CBS, svarer mange, at de ønsker faglige input fra det akademiske miljø.

 • Pensumliste – se hvad studerende på dit tidligere studie læser lige nu
  Gennem Academic Books kan du skrive dig op til at modtage pensumlister, som nuværende studerende får udleveret. På den måde kan du holde dig opdateret om, hvad studerende inden for dit fagområde læser lige nu – der er garanteret en del nyt på programmet, men måske også klassikere, du selv havde på pensumlisten, da du læste på CBS?
  Tilmeld dig mailinglisten
 • Onlineadgang til database med erhvervsrettede artikler og markedsrapporter
  Som alumne kan du tilgå databasen Business Source Alumni Edition hjemmefra. Kommer du forbi CBS, kan du via bibliotekets computere søge i alle bibliotekets databaser.
 • Gratis levering af bøger lånt på CBS Bibliotek
  Du har mulighed for at låne bøger på CBS Bibliotek, hvis du registrerer dig som låner. Kommer du ikke forbi CBS, sender biblioteket gerne bøgerne til din hjemmeadresse gratis.
  Læs mere
 • Tag din efter-/videreuddannelse på CBS
  CBS har en række tilbud til dig, som ønsker at komme tilbage på skolebænken for en stund. CBS tilbyder ud over HD, MBA og Master-uddannelser en række mindre forløb og enkeltfag. Du kan eksempelvis deltage i kurser af ca. en uges varighed på CBS Executives Sommerskole.

  Læs mere om CBS’ tilbud

Career Services
Som studerende benyttede du dig muligvis af CBS Career Centres services. Som nyligt dimitteret har du fortsat mulighed for at gøre brug af deres tilbud.

 • Find dit næste job på CBS CareerGate
  På Career Centres jobsite CBS Careergate kan du finde jobs til dimittender med op til tre års erfaring.
 • Karriererådgivning: få feedback på CV og ansøgninger
  Fra den 11. april 2016 står Career Centres karriererådgivere klar til ”Open Counselling” hver dag kl. 12.00-14.00. Du er velkommen til at lægge vejen forbi Career Centre på Solbjerg Plads og få input til din jobsøgning.
 • Workshops og seminarer
  Career Centre afholder en række workshops og seminarer om blandt andet jobsøgning, kompetenceafklaring og lønforhandling.
  Se Career Centres arrangementer

Campusfaciliteter
Alumner er altid velkomne på CBS. Hvis du har brug for en arbejdsplads, adgang til bibliotekets samling eller en billig kop kaffe i nostalgiske omgivelser, kan du gøre brug af følgende tilbud.

 • Gratis Wi-Fi på campus
  Der er gratis Wi-Fi overalt på CBS’ campus.
  Læs hvordan du kommer på
 • Book en læseplads på CBS Bibliotek
  På CBS Bibliotek kan du som alumne booke en læseplads, hvis du har brug for en arbejdsplads i rolige omgivelser.
  Læs hvordan du booker en læseplads
 • Få hjælp til informationssøgning på CBS Bibliotek
  Bibliotekarerne på CBS Bibliotek hjælper dig gerne med informationssøgning på tværs af bibliotekets værktøjer, så du sparer tid og besvær. Det koster 100 kr./timen.
  Læs mere om ordningen
 • Køb en billig kaffe i Café Nexus
  I studentercaféen Café Nexus på Solbjerg Plads, kan du hver dag få din morgenkaffe på tilbud inden kl. 9.30.

Hvis du lægger vejen forbi CBS, kan du finde CBS Alumni på Solbjerg Plads, D1.42-45 (over Café Nexus ved udgangen mod Kilen). Vi vil meget gerne hilse på dig og hjælpe med eventuelle spørgsmål.

LinkedIn
Du kender sikkert allerede vores gruppe på LinkedIn. Men kender du til CBS’ University Page, og ved du, hvordan du let finder andre CBS-alumner rundt omkring i verden eller i konkrete virksomheder? LinkedIn er et godt redskab til networking, og en CBS-alumne kan eksempelvis være en god indgangsvinkel til en virksomhed, branche eller ny by.

Læs hvordan du får mest ud af LinkedIn

Rabatter
Som alumne får du mellem 12 og 25 % rabat på publikationer hos:

 • Academic Books
 • Forlaget Andersen
 • The Economist

Læs mere om tilbuddene

Arrangementer
CBS Alumni arrangerer og formidler en række arrangementer, som er relevante for alumner. Det kan blandt andet være faglige seminarer, jubilæer og sociale sammenkomster.

I løbet af foråret kan du deltage i følgende arrangementer:

Se oversigt over alumnearrangementer

Øvrige muligheder på CBS
Udover de nævnte tilbud til alumner, som du kan gøre brug af lige nu og her, har du også mulighed for på andre måder at involvere dig i CBS. Alumner bidrager til CBS på mange måder blandt andet som mentorer, censorer, eksterne lektorer, gæsteforelæsere og advisory board-medlemmer.


Kontakt os med gode idéer eller feedback
Vi hører gerne fra dig, hvis du har en god idé til et arrangement eller nye tilbud til alumner. Vi vil også altid gerne høre fra dig, hvis du har feedback eller input til, hvordan vi kan gøre CBS Alumni endnu bedre. Skriv til os på alumni@cbs.dk eller kig forbi vores kontorer D1.42-45 (over Café Nexus ved udgangen mod Kilen) på Solbjerg Plads 3, Frederiksberg.

Sidst opdateret: Alumni // 17/12/2017