Karriereydelser

CBS Business har en lang række karrieretilbud til nye CBS-dimittender. Udnyt de mange fordele og få en god start på din jobsøgning.

Career Services Career Centre
Foto: Jakob Boserup

Online karriereservices grundet COVID-19

Store dele af vores samfund og CBS er i øjeblikket lukket ned. Som konsekvens heraf har vi rykket CBS’ karriereservices over på vores online jobportal CBS CareerGate, for fortsat at kunne støtte vores nyligt dimittender og studerende i deres jobsøgning samt besvare karriererelaterede spørgsmål i denne usikre jobmarkedssituation. 

Få overblik over online karriereservices til CBS studerende og nyuddannede alumner
 

Karriereservices til nylige dimittender og studerende

CBS Business tilbyder en række services til nylige dimittender og studerende på CBS. For eksempel kan du tilgå online skabeloner til CV og ansøgning, læse mere om fagforeninger og a-kasser samt læse mere om vores karriererådgivning på CBS.

Læs mere om karriereydelserne på vores engelske karriereside
 

TOP FEM KARRIEREPODCASTS

Bruger du meget tid med høretelefoner i ørene, når du er på farten?

Vi har kreeret en liste med de bedste karriererelaterede podcasts, som vi har kunne finde. Næste gang,  du hopper på cyklen, står i kø i supermarkedet eller venter på toget, så kan du nemt finde en podcast om, hvordan du undgår at brænde ud, bliver et morgenmenneske, forhandler en højere løn, får succes som iværksætter eller noget helt femte.

Læs top fem karrierepodcasts
 

Sidst opdateret: Alumni // 27/03/2020