Gør brug af dit alumnenetværk

Gør brug af dit netværk ved Copenhagen Business School gennem LinkedIn. Læs her, hvordan du får indblik i dit alumnenetværks professionelle profiler, og hvordan du kan genfinde tidligere medstuderende.

Få indblik i dit alumnenetværks professionelle profiler

Foruden din netværksgruppe Copenhagen Business School Alumni på LinkedIn, har CBS en officiel universitetsside på LinkedIn hvor du kan få indsigt i dine med-alumners karriere. Du kan foretage målrettede søgninger på alumners kompetencer, jobtitel og specifikke uddannelser. For at begrænse din søgning kan du også angive start år og slut år for den pågældende uddannelse, og segmentere målgruppen ud fra eksempelvis en bestemt virksomhed eller branche.

Du skal her være opmærksom på, at alle personer inkl. medarbejdere, som har angivet Copenhagen Business School på deres profil vil indgå i dit søgeresultat.

Har du selv gode tips og tricks, som skal med i oversigten? Så skriv til os på alumni@cbs.dk.

Netværket er til for dig som alumne

CBS Alumnis netværksgruppe på LinkedIn er eksklusivt for alumner fra CBS. Her kan du både søge efter og tage kontakt til over 20.500 alumner fra CBS, som bor og arbejder i hele verden. Dette netværk er til for dig, som har opnået en grad for CBS. Vi opfordrer dig til at kommunikere relevante artikler, faglige nyheder eller jobs, som du vurderer, er interessante for alumnenetværket. Via CBS Alumni på LinkedIn og CBS Alumni på Facebook bliver du løbende orienteret om faglige nyheder og arrangementer med særlig relevans for alumner. 

Kommunikér med dine medalumner – sådan gør du:

Vil du være medlem af alumne-netværket CBS Alumni? Registrer dig gratis ved CBS Alumni i dag

Når du er registreret, kan du også komme med i netværksgruppen ”Copenhagen Business School Alumni” på LinkedInDu har nu mulighed for at dele artikler, faglige nyheder, jobs opslag og lignende. Som medlem af gruppen kan du også kontakte andre direkte – uden at I ellers er ”connected”. 

Gå ind på CBS Alumni på LinkedIn. I højre side af skærmen kan du se overskriften ’Medlemmer’. Klik på tallet der indikerer antal medlemmer, og du vil se en liste med alle medlemmer i gruppen. Alle er bekræftede alumner med en grad fra CBS. 

Du kan nu søge på fornavn eller efternavn. Som medlem af gruppen har du mulighed for at kontakte andre ved at klikke på ”brev”-ikonet, som viser sig, når du holder musen over medlemmets navn. Derudover kan du se hele alumnens profil ved at klikke på vedkommendes navn.

Sidst opdateret: Alumni // 15/11/2021