Seminar: Find den rigtige startup – fra starten

Dette er det andet seminar i seminarrækken "Bliv klædt på til at involvere dig i den næste start up-succes". På seminaret vil du blive introduceret til, hvordan du finder den rigtige startup af bl.a. Niels Korsholm, ejer af Korsholm Ventures, CSE mentor og Business Angel.

Torsdag, 10 marts, 2016 - 16:30 to 19:30

CSE 10. marts
Foto: Bjarke MacCarthy

På dette seminar, vil du kunne fordybe dig endnu mere i iværksættermiljøet og få overblik over de forskellige måder, du kan finde den rigtige startup på, som mentor eller investor. Du vil også møde startups og aktive investorer, høre historien bag Niels Korsholm Ventures og de iværksætter-virksomheder som Niels arbejder med. Herudover vil der være rig mulighed for networking.

Foreløbigt program
•    Ankomst, forfriskninger og networking
•    Velkommen og introduktion ved CSE og CBS Alumni
•    Niels Korsholm, Mentor og Business Angel, taler om sin erfaring som mentor og investor
•    Lasse Sørensen, Startupkonsulent ved Væksthus Hovedstadsregionen, taler om Mega Trends og om at investere i Startups You Love
•    Start-up virksomheder pitcher
•    Networking og let buffet

Seminaret er det andet seminar i seminarrækken "Bliv klædt på til at involvere dig i den næste start up succes"

Tilmelding
Seminaret retter sig mod CBS alumner med erhvervserfaring.

Seminaret er blevet afholdt.

Du skal registrere dig i CBS Alumni for at kunne deltage i seminaret. Registrer dig gratis i CBS Alumni, hvis du ikke er registreret i forvejen.

CBS Alumni er et netværk for tidligere studerende, som har opnået en grad ved CBS (fx bachelor, HD 2.del el.lign.), samt udvekslingsstuderende, som har afsluttet mindst et semester på CBS.

Praktiske informationer
Seminaret finder sted den 10. marts 2016 kl. 16.30 i Copenhagen School of Entrepreneurships lokaler på CBS, Porcelænshaven 26, 2. sal, 2000 Frederiksberg.

Parkering i området kan være en udfordring, så kom gerne i god tid.

Seminarrækken, der består af i alt fire seminarer, arrangeres af Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) og CBS Alumni

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på alumni@cbs.dk

Bliv klædt på til at involvere dig i den næste start up-succes
Seminarrækken ”Bliv klædt på til at involvere dig i den næste start up-succes” består af i alt fire seminarer, der hjælper CBS-alumner, som overvejer at involvere sig i en af de mange hundrede start up-virksomheder, der hvert år har sin gang hos Danmarks største inkubator, Copenhagen School of Entrepreneurship.

Seminarrækken vil tilbyde CBS alumner en fordybelse i iværksætteri og hjælpe dem til at stifte bekendtskab med investor- og mentorerfaringer samt bedste praksis for investering og mentoring. Herudover vil du få mulighed for at deltage i et pitch-arrangement.

Fordele ved at deltage i seminarrækken:
•    Introduktion til iværksættermiljøet og hvordan du kan blive involveret i et startup som investor eller mentor
•    Adgang til udvalgte startups med stort vækstpotentiale og mulighed for at arbejde tæt med nye, innovative talenter
•    Mulighed for at dele dine erfaringer med de nystartede virksomheder, og få nye erfaringer selv
•    Mulighed for at udveksle ideer, samarbejde og eventuelt investere sammen med andre alumner, der deler en interesse for iværksætteri
•    Løbende læring og ajourføring af kvalifikationer både personligt og professionelt relateret til investerings- og mentorprocessen

Få mere information om seminarrækken

Læs artikel om seminarrækken

Sidst opdateret: Alumni // 30/08/2016