PKL Alumni Reunion

Alle CBS’ere med en cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse (PKL), nuværende PKL-studerende og undervisere er inviteret til et fyraftensmøde fredag den 9. november 2018 på CBS. Arrangementet er arrangeret af styregruppen for det nye PKL Alumni Network og sker i samarbejde med studiet. CBS Alumni sponsorerer kage i dagens anledning.

Fredag, 9 november, 2018 - 16:00 to 20:00

Dalgas Have
Foto: Bjarke MacCarthy
 

Mød tidligere PKL-alumner, nuværende studerende og undervisere

Alle CBS’ere med en cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse (PKL), nuværende PKL-studerende og undervisere er inviteret til et fyraftensmøde fredag den 9. november 2018 på CBS. Arrangementet er arrangeret af styregruppen for det nye PKL Alumni Network og sker i samarbejde med studiet. CBS Alumni sponsorerer kage i dagens anledning. Mød nuværende og tidligere PKL-studerende og undervisere, og hør spændende oplæg med f.eks. stifter af B-samfundet, civilingeniør, foredragsholder og forfatter, Camilla Kring.

 

Programmet

16:00-16:30: Ankomst
16:30-16:45: Velkommen ved CBS lektor Anders La Cour
16:45-17:30: "Jeg er B-menneske: Et kampskrift for et samfund, der understøtter alle døgnrytmer" ved Camilla Kring, Super Navigators
17:30-18:00: Networking og kaffe
18:00-18:30: "Hvad rør sig inden for forskningen?" ved PKL-underviser
18:30-19:15: PKL-alumner om deres karriereveje
19:15-19:30: Afrunding og tak for i aften
19:30-20:00: Reception med mad, drikke og kage sponsoreret af CBS Alumni
 

"Jeg er B-menneske: Et kampskrift for et samfund, der understøtter alle døgnrytmer"

Oplæg ved Camilla Kring, Super Navigators

Du vil her høre Camilla Kring argumentere for, at vi skal bruge viden om kronobiologi - vores indre ur - til at transformere vores arbejdsmarked og uddannelsessystem og indføre senere mødetider. Arbejdsmarkedets parter er arkitekterne bag 8-16-samfundet. I 1919 skaber de tidskonstruktionen 8 timers arbejde, 8 timers fritid og 8 timers søvn. Arbejderne fik deres fritid og arbejdsgiverne deres arbejdstid. Det passede perfekt til datidens industrielle arbejde, hvor alle havde ens arbejdstider, fast arbejdssted og samme arbejdsrytme. Men hvordan skaber vi tidsarkitekturer, der matcher vores forskellige familieformer, arbejdsformer og døgnrytmer i det 21. århundrede?

 

Om oplægsholderen

Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. i balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Hun er stifter af B-samfundet, der støtter B-mennesker, og med medlemmer i 50 lande kæmper for et fleksibelt samfund. Camilla driver konsulentvirksomheden Super Navigators ApS, hvis formål er at skabe attraktive arbejdspladser, der forener høj livskvalitet med produktivitet. Hun er også forfatter til en række bøger: "Livsnavigatøren", "Supernavigatøren" og "Jeg er B-menneske".

 

Praktisk information

Dato og tid: Fredag den 9. november 2018 kl. 16.00-20.00 (inkl. reception og networking)
Sted: CBS, "Sidevognen", Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg
Hvem kan deltage? Alle CBS'ere med en grad i cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse (PKL), nuværende PKL-studerende og undervisere
Pris: Gratis

 

Tilmelding

Af planlægningsmæssige hensyn beder vi dig om at tilmelde dig arrangementet. Tilmelding offentligøres mandag den 29. oktober 2018.

 

Bliv en del af PKL Alumnenetværk

Netværket er for alumner fra CBS’ cand.soc.-uddannelse i Politisk Kommunikation og Ledelse (PKL) og har til formål at forbinde alumner på tværs af årgange og sikre en fortsat tilknytning til studiet. Styregruppen arrangerer løbende events og mødes lejlighedsvis også i forlængelse af større arrangementer ved CBS Alumni. Netværket er drevet af PKL-alumner i samarbejde med undervisere fra PKL. Hvis du ønsker at blive en del af netværket, give en hånd med eller har spørgsmål, kan du skrive til PKL-alumne Jannick Friis Christensen (årgang 2014-2016).

 

Bliv en del af et globalt netværk med andre CBS'ere og hold kontakten

CBS Alumni er Copenhagen Business School's officielle alumnenetværk for alle dimittender med en grad fra CBS og tidligere udvekslingsstuderende.

Læs om CBS' definition på en alumne

Registrer dig hos CBS Alumni og:

  • Få adgang til et globalt netværk og nye kontakter med andre alumner på tværs af studieprogrammer og erhvervs- samt brancheerfaring
  • Involver dig i CBS ved f.eks. at blive mentor på CBS Mentor Programme
  • Hold dig opdateret på nyheder fra CBS
  • Få gratis adgang til akademiske artikler

Læs mere og registrer dig gratis i dag

Sidst opdateret: Alumni // 29/10/2018