Panama-papirerne: CBS-ekspert afslører hvordan virksomheder som Mossack Fonseca arbejder

Ved dette foredrag, som er eksklusivt for alumner, vil lektor Brooke Harrington diskutere hvordan internationale formueforvaltere arbejder. Lektor Brooke Harringtons forskning byder på et grundigt indblik i taktikkerne bag og mentaliteten i en ellers lukket profession, som styrer tankevækkende store pengestrømme rundt i verden. Alumner er velkommen til at medbringe en gæst.

Onsdag, 5 oktober, 2016 - 17:30 to 20:00

Brooke Harrington
Foto: Barbara Regina Grübel

Næsten otte år. Så lang tid har lektor Brooke Harrington fra Department of Business and Politics på CBS brugt på at studere formueforvaltere. Hun er uddannet formueforvalter og har fulgt sine kollegers arbejde i hele verden tæt. I september 2016 udgav Harvard University Press hendes bog, Capital without Borders: Wealth Managers and the One Percent, som undersøger hvem formueforvaltere er, og hvorfor de arbejder, som de gør.

Panama-papirerne giver et nærbillede af, hvad Brooke Harrington's nye bog viser et større billede af. Ud fra Panama-papirerne ser vi aktiviteterne i en enkelt virksomhed - Mossack Fonseca - og firmaets kunder. Brooke har undersøgt mange virksomheder over hele verden, der udfører den samme slags arbejde: at skabe lovlige strukturer designet til at skjule aktiver ikke bare fra beskatning, men fra enhver form for juridiske begrænsninger.

Ved dette eksklusive foredrag for alumner vil lektor Brooke Harrington guide tilhøreren gennem formueforvaltningens verden og afsløre resultaterne fra sit store forskningsarbejde, hvor hun har interviewet 65 praktikere i verden, hvilket alt sammen danner bogens grundlag.
 

Særligt bogtilbud og bogsignering

Køb bogen til en særlig rabat og få den signeret af forfatteren. Bemærk venligst at du kun kan købe bogen via MobilePay.
 

Program:

17.15 Registrering
17.30 Velkomst af CBS Alumni
         Præsentation af CBS lektor Brooke Harrington
18:15 Q&A
18:45 Bogsignering og networking – drinks og snacks serveres
20:00 Afslutning


Tilmelding:

Der er lukket for tilmeldinger. For yderligere information bedes du henvende dig til alumni@cbs.dk
 

Praktisk information:

Dato og tid: 5. oktober 2016 kl. 17.30-20.00 (inklusiv reception)
Sted: Copenhagen Business School, Råvarebygningen, Porcelænshaven 22, stueetagen, 2000 Frederiksberg. Se kort over CBS campus.
Parkering: Gratis parkering. Yderligere information om parkering bliver tilsendt på email.
Sprog: Arrangementet afholdes på engelsk.
Spørgsmål eller aflysning? Kontakt CBS Alumni kontoret på e-mail alumni@cbs.dk.

 
Om Brooke Harrington

Brooke Harrington er uddannet fra både Harvard Universitet og Stanford Universitet, og har siden 2010 været ansat som lektor ved Department of Business and Politics på CBS.
I 2014 modtog Brooke en forskningsbevilling på 3,2 millioner kr. fra Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser til at forske i skatteunddragelse i Europa.
Brooke er uddannet formueforvalter som en del af hendes forskning.
Læs mere om Brooke Harrington.


Om CBS Alumni

CBS Alumni er en del af Copenhagen Business Schools indsats for at skabe og bevare en tæt relation til vores alumner. Du kan ved at registrere dig i CBS Alumni holde kontakten med tidligere medstuderende, deltage i faglige og sociale arrangementer samt få adgang til et bredt udvalg af fordele og tilbud.
Læs mere om CBS Alumni og registrér dig som alumne (gratis).

Sidst opdateret: Alumni // 04/10/2016