Konferencerabat: Kom med til Børsen IT Value 2014

Børsens IT Value konference afvikles den 14. og 15. maj, og du kan som CBS alumne få rabat.

 
Onsdag, 14 maj, 2014 (All day) to Torsdag, 15 maj, 2014 (All day)

Børsen sætter den digitale dagsorden når de den 14. og 15. maj byder fremtrædende erhvervsfolk indenfor for at dele deres viden og erfaringer om netop dette emne. Konferencen sætter fokus på vigtigheden i at inddrage ledelsen i beslutninger omkring investeringer i it – it tilhører ikke kun It-afdelingen, men vedrører hele forretningen.

Opnå rabat som CBS alumne
CBS Alumni Relations kan i samarbejde med Dagbladet Børsen tilbyde CBS alumner fordelagtige rabatter på billetter til Børsen IT Value-konferencen. Som medlem får du 25 % rabat på VIP-billetter og 50 % på entrebilletter.

Du skal bruge en rabatkode, når du tilmelder dig. Du kan enten få rabatkoden ved at skrive til alumni@cbs.dk (nævn dit fulde navn, fødselsdato og studie) eller ved at finde den på vores lukkede LinkedIn-gruppe Copenhagen Business School Alumni.

På konferencen kan du blandt andet opleve:

  • Økonomi- og Indenrigsminister Margrethe Vestager
  • Morten Albæk (Group Senior Vice President, Vestas)
  • Klemens Hjartar (Director, McKinsey & Company)
  • Henrik Amsinck (CIO, LEGO)
  • Eva Birgitte Bisgaard (CIO, TDC Erhverve)
  • og mange, mange, flere...

Få et overblik over programmet her

External Lecturer fra CBS holder oplæg
Konferencen er årets vigtigste begivenhed for CXO’er, der mener, at teknologi og værdi går hånd i hånd. Her har du altså muligheden for at netværke med ligemænd og møde nogle af de mest fremtrædende personligheder i branchen. Blandt de mange oplæg kan du opleve Per Østergaard, External Lecturer på CBS, som vil tale om emnet digital marketing. Derudover vil CBS være repræsenteret i konferencens udstillingsområde.

Følg med på konferencens hjemmeside for mere information

Sidst opdateret: Alumni // 17/12/2017