CBS Career Fair: Styrk din professionelle profil

Er du nylig dimittend fra CBS? Til oktober vil karrieremessen CBS Career Fair blive afholdt over to dage, da interessen for at deltage har været overvældende. Kig forbi CBS Alumni til en snak om alumnerelationer samt dine fordele som CBS-alumne og netværk med 50+ virksomheder.

Onsdag, 5 oktober, 2016 - 10:00 to Torsdag, 6 oktober, 2016 - 16:00

Bjarke MacCarthy
Foto: Bjarke MacCarthy

CBS tilbyder diverse karriereservices til nyuddannede, herunder karrierevejledning, workshops, tjek af CV og ansøgning. To gange årligt afholdes CBS Career Fair, som giver nylige dimittender og studerende mulighed for at netværke med 50+ virksomheder og få inspiration til deres karrierevalg. Virksomhedernes store interesse for at deltage har betydet, at det dette efterår er nødvendigt at afholde messen over to dage for derved at gøre plads til alle interesserede virksomheder. På karrieremessen kan du også høre virksomhedspræsentationer, deltage i seminarer og få taget et billede til dit CV.
 

MØD CBS ALUMNI OG FÅ ET OVERBLIK OVER DINE FORDELE SOM ALUMNE

CBS Alumni har en stand til det kommende CBS Career Fair, som er åben både den 5. oktober og den 6. oktober fra kl. 10.00-16.00. Du får her mulighed for at møde CBS Alumni-teamet, drøfte alumnerelationer på CBS samt høre mere om de forskellige tiltag og tilbud, du, som CBS-alumne, kan gøre brug af. Det vil også være muligt at registrere sig i CBS Alumni på dagen. Er du CBS alumne og virksomhedsrepræsentant, så opfordrer vi dig også til at kigge forbi standen.

CBS Alumni er det officielle alumnenetværk på Copenhagen Business School, som hjælper dig til at bevare kontakten til CBS og netværke med alumner, der som dig har en grad fra CBS. Læs mere om CBS Alumni og registrer dig for at gøre brug af CBS’ tilbud til alumner.
 

FORBEREDELSE TIL KARRIEREMESSEN ER ALFA OG OMEGA

Du kan både før og efter karrieremessen deltage i workshops og få konkrete værktøjer til CV’et eller forberedelsen på mødet med virksomhederne, herunder den efterfølgende kontakt når du har søgt jobbet.
 

TILMELDING

Hvem kan deltage? CBS Career Fair er for virksomheder, nylige dimittender og studerende fra CBS. Tilmelding er endnu ikke åben. Oplys os din e-mail adresse og modtag et registreringslink direkte i din indbakke.

Arrangør: CBS Career Centre har arrangeret CBS Career Fair. Læs mere om CBS Career Centre og karriereindsatsen over for nylige alumner.
 

PRAKTISK INFORMATION

Dato og tid: 5. oktober 2016 kl. 10.00-16.00 og 6. oktober 2016 kl. 10.00-16.00.
Sted: Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3, stueetagen, DK-2000 Frederiksberg. Se et kort over CBS Campus.
Parkering: Der er to timers gratis parkering på Frederiksberg. Se CBS’ parkeringsinstruktioner.
Pris: Gratis deltagelse.
Sprog: Messen vil blive afholdt på engelsk.
Spørgsmål eller aflysning? Kontakt CBS Career Centre på e-mail careerfair@cbs.dk eller CBS Alumni-kontoret på e-mail alumni@cbs.dk.

Sidst opdateret: Alumni // 17/12/2017