Viden til samfundet

CBS skaber viden på mange niveauer; til de studerende, forskningsverdenen og samfundet. Du kan her læse mere om, hvordan CBS tilbyder viden. CBS etablerer løbende indsatsområder og platforme på baggrund af CBS’ strategi, stiller eksperterne til rådighed inden for deres områder og formidler viden i form af undervisning, kurser, videoer og brugen af sociale medier.

Kom i kontakt med eksperterne på CBS

I Experts@CBS kan du få kontakt til eksperter ved CBS, som stiller sig til rådighed for medier, organisationer og virksomheder med deres viden og kompetence inden for et meget bredt område af erhvervsøkonomi og erhvervssprog.

Business in Society

CBS vil igennem etableringen af strategiske platforme (BiS platforme) sikre tværfagligt samarbejde på CBS og derved gøre det muligt for CBS at løse samfundsmæssige udfordringer, der krydser akademiske "grænser". BIS platformene vil sikre, at vores studerende har adgang til høj kvalitet af forskningsbaseret viden. Læs mere om de fem platforme inden for de fem områder; Competitiveness, Entrepreneurship, Maritime, Public-Private og Sustainability.

Strategiske Indsatsområder

For at skabe konkret nytte i samfundet forbinder CBS forskning og uddannelse indenfor iværksætteri, med et globalt netværk af erhvervsledere og eksperter. Det er etableret i en række strategiske tværgående indsatsområder; Copenhagen School of Entrepreneurship, Responsibility at CBS, World-Class Research Environments og BioBusiness and Innovation Platform (BBIP).

Udvalgte videoer

På Cast@CBS finder du masser af videoer om ny viden. Du kan også finde spændende forelæsninger, som du gik glip af - og som blev optaget på video. Herunder er links til udvalgte videoer

Online kurser

Coursera er et samarbejde mellem universiteter fra hele verden, hvor alle kan tage kurser online. CBS er med i dette samarbejde, og herunder finder du de kurser vi pt. tilbyder.    

Nyheder på Facebook