Filme og fotografere på campus

Du skal have en tilladelse på mail, hvis du ønsker at fotografere eller filme på campus. En tilladelse sikrer arbejdsro for dig, relevant personale som betjente er orienteret på forhånd og studerende oplever ikke gener. Læs mere her, før du ringer eller mailer.

Photography shoot record media journalists cbs

Vi modtager mange forespørgsler og langt de fleste får et afslag for at give studerende og medarbejdere arbejdsro. Vi stiller ikke bygninger, arealer og studerende til rådighed for kommercielle formål.

Retningslinjer ved tilladelse:

• Skriftlig tilladelse skal kunne fremvises på campus
  • Du og dit hold skal bidrage til god ro og orden og må ikke forstyrre studerende eller medarbejdere
  • Accept skal indhentes fra personer, som kan genkendes på optagelser. Det gælder også personer i baggrunden, som kan identificeres
  • Rolle i indslag til personer ifm dækbilleder/voxpop/interviewsituation skal forklares utvetydigt og et nej skal respekteres
  • Der skal indhentes skriftlig tilladelse fra alle genkendelige personer, hvis der filmes eller fotograferes til kampagner, arkiver, markedsføring, kommercielle formål, eller andet, som ikke er ude af nyhedsrotation fra dag til dag
  • Det er ikke tilladt at filme på CBS Library/Bibliotek eller i forbindelse med eksaminationer
  • Det er ikke tilladt at filme eller tage fotos i forbindelse med forelæsning/undervisning uden en ekstra tilladelse fra underviser

Før du spørger om tilladelse:

Før du ringer eller mailer for at få en tilladelse, skal du have følgende oplysninger parat: Hvilket medie/organisation der ønsker at filme/fotografere, ansvarlig kontaktperson, formål, dato og tidsrum, deltagere og ønsker til location på campus. Du kan ikke forvente at få en tilladelse, selvom din produktion ellers opfylder kravene, medmindre du spørger i god tid - minimum én uge i forvejen.

Sidst opdateret: Communications // 05/10/2015