Det sker på CBS i september

September er en spændende måned på CBS. Denne september byder på åbningen af det nye Graduate House, en forsamling af ledere, der forklarer værdien i Big Data Analytics, Cranet-konferencen, som præsenterer tre af de største internationale navne inden for Human Resource Management. Derudover vil CBS Competitiveness Day give en opdatering på den seneste CBS-forskning, der har med danske virksomheders konkurrenceevne at gøre og Health Tech Entrepreneurship inviterer til konference om potentialet for nystartede danske virksomheder. Gå heller ikke glip af CBS Entrepreneurial Day, hvor studerende kan høre, hvordan idéen bliver til business.

31/08/2015

Officiel åbning af Graduate House
CBS har fået en ny, flot bygning, og det skal fejres. Og det er ikke kun CBS-ansatte og –studerende, der skal tage del i fejringen, også naboer og samarbejdspartnere er inviteret med. Rektor Per Holten-Andersen, uddannelsesdekan Jan Molin, formanden for CBS Students og Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj kommer til åbningen af Graduate House på H.V. Nyholms Vej.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
2. september 2015, 15:00-18:00
Graduate House
H. V. Nyholms Vej 21, 2000 Frederiksberg

Big Data i ‘supply chain management’
Det fjerde Supply Chain Leaders Forum vil kaste lys på analyse af big data, og hvordan virksomheder får mest mulig værdi ud af det. Hovedtaleren, Daniel Hardt, er lektor på CBS i Big Data. Derudover vil Novozymes og Magasin du Nord præsentere cases fra virkeligheden, som kan inspirere til at få et bedre indblik og en bedre beslutningsproces ved at bruge big data-analyse i supply chain management.

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:
3. september 2015, 13:30-17:45
Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg
Ovnhallen

Sådan ledes talenter
Temaet for årets Cranet conference er “Ledelse af talenter – Talentfuld ledelse”. Der vil være samlet flere hundrede tilhørere bestående af HRM-studerende og HR-profesionelle. Blandt indlægsholderne er den højt anerkendte medstifter af og direktør for investeringsfirmaet Voluntas, Morten Albæk, Musikchef for Symfoniorkestret Copenhagen Phil og adskillige professorer fra CBS.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
8. september 2015, 09:00-17:00
Porcelænshaven 20 og 22, 2000 Frederiksberg
Ovnhallen

CBS Competitiveness Day 2015
CBS Competitiveness Day er en bazar af aktiviteter, der har med konkurrenceevne at gøre. Dagen er åben for virksomheder og alle interesserede. Blandt oplæggene på dagen tæller kønsroller i bestyrelsesdynamikker, forretningsværdien af sociale medier og hvordan forretningsmodeller kan give muligheder for at øge konkurrenceevnen for danske servicevirksomheder. Man kan deltage i et enkelt eller alle oplæg, hvis man ønsker. CBS Competitiveness Day er en unik mulighed for at få opfrisket sit kendskab til den seneste CBS-forskning i konkurrenceevne.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
10. september 2015, 08:30-19:00
Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Råvarebygningen

Health Tech Entrepreneurship – Policy Conference 2015
Sundhedsteknologi er en af samfundets mest spændende og hurtigst voksende industrier. Det repræsenterer også en løsning på udfordringen med befolkningens sundhed, der følger den stigende andel af pensionister. Nikolaj Sonne fra DRs ”So Ein Ding” står for åbningstalen til konferencen, der vil debattere udfordringerne, som ligger i at integrere og fintune sundhedsteknologi til et moderne samfund og hvordan vi kan klare udfordringerne med en aldrende befolkning med sundhedsteknologi.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
18. september 2015, 08:30-14:00
Kilen, Ks.43
Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg

CBS Entrepreneurial Day 2015
Der er til CBS Entrepreneurial Day mulighed for at overvære interessante oplæg fra iværksættere og professorer med ekspertise i entreprenørskab. Du kan også møde studerende, der har startet virksomheder op og høre, hvad inspirerede dem og se deres produkter og tale med holdet bag Copenhagen School of Entrepreneurship om, hvordan de hjælper med at få ideen gjort til en god forretning. Studerende fra DTU, KEA, ITU,KUA og CBS vil være en del af arrangementet.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
24. september 2015, 10:00-19:00
Solbjerg Plads
Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017