Det sker på CBS i juni

Dyk ned i de nye tendenser inden for neuromarketing, og lær hvordan man bruger augmented reality til at fange kundernes opmærksomhed. Eller hør forskere og direktørerne fra Danmarks største pensionskasser diskutere fremtidens pensionssystem.

04/06/2015

Solbjerg Plads

De næste 10 år inden for neurovidenskaben
Udforsk de nye tendenser inden for neuromarketing, neuroøkonomi og neurofinans, når foreningen Association of NeuroPsychoEconomics afholder sin årlige konference - i år på CBS. Her vil nogle af de førende eksperter inden for innovation, læring og ledelse, biometrisk teknologi og augmented reality fremføre nye perspektiver på neurovidenskab og erhvervslivet. Hovedtalere er Kyle Nel, direktør for Lowes Innovation Labs, og professor Mariano Alcañiz, direktør for LabHuman.


Læs mere om konferencen og programmet


Tid og sted:
18. juni 2015, 8:30 til 19. juni 2015, 16:30
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3

Sådan kan sprogteknologi forbedre en virksomhed
I dag giver sprogteknologien en lang række redskaber, der gør det muligt at bruge IT til at få indsigt i de emner, følelser og meninger, der bliver udtrykt i en tekst. På denne workshop er fokus på, hvordan man kan udnytte det enorme potentiale, sprogteknologi har i Danmark, og hvordan det potentiale kan bruges inden for erhvervslivet.


Læs mere om arrangementet og programmet


Tid og sted:
10. juni 2015, 15:00-17:00
Copenhagen Business School
Kilen
1. sal, lokale 43


Prisoverrækkelse til de mest lovende ph.d.-kandidater inden for finansiering
Mød de mest indflydelsesrige ph.d.-kandidater inden for finansiering. CBS-prisen AQR Top Finance Graduate Award overrækkes til de kandidater, der specialiserer sig i finansiering uanset studieområde, f.eks. erhverv eller økonomi, og hvis afhandling og bredere forskningspotentiale har den største mulighed for at få indflydelse på finansøkonomisk praksis og den akademiske verden.


Læs mere om arrangementet og programmet


Tid og sted:
11. juni 2015, 08:30-17:00
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
SPs05 British American Tobacco Auditorium


Mød direktørerne fra Danmarks største pensionskasser
Andelen af befolkningens ældre stiger, men er det danske pensionssystem gearet til det? Det nye center for pensionsforskning, Pension Research Centre (PeRCent), på CBS står sammen med den danske pensionssektor bag en konference, der vil diskutere netop det spørgsmål.  Konferencen vil bestå af to dele. Først en præsentation af den nyeste forskning på pensionsområdet og derefter en paneldebat, hvor en række direktører fra de store pensionsselskaber vil drøfte de kommende udfordringer for det danske pensionssystem.  


Læs mere om arrangementet og programmet


Tid og sted:
16. juni 2015, 09:00-18:45
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
SPs05 and SP205

Førende forskere samles for at debattere international finansiering
Den nyeste forskning om international finansiering er på programmet, når Annual Conference in International Finance (årlig konference i international finansiering) samler ledende forskere på CBS. Forskere vil præsentere de seneste undersøgelser af de internationale finansmarkeder og lægge op til en debat imellem forskere, strateger og markedets aktører.


Læs mere om arrangementet og programmet


Tid og sted:
22. juni 2015, 08:30-18:00
Copenhagen Business School
Flintholm Campus

Bæredygtighed set i en skandinavisk kontekst
Skandinavien bliver ofte set som førende inden for bæredygtighed verden over. Men de udfordringer, der bliver stadig større i forhold til bæredygtighed i hele verden, er ikke anderledes i Skandinavien. Derfor beskæftiger denne konference sig med bæredygtighed i en skandinavisk kontekst og tager de potentielle konsekvenser for en større global sammenhæng med i betragtning. Der vil være oplæg fra både forskere fra hele verden og store virksomheder som Mærsk og Novo Nordisk.


Læs mere om arrangementet og programmet


Tid og sted:
8. - 9. juni 2015, 08:30 (8. juni) - 18:30 (9. juni)
Copenhagen Business School
Porcelænshaven 22
Råvarebygningen
 

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017