Det sker på CBS i december

Kinesisk fodbold, Falcks konkurrenceevne og tysk topøkonom om den såkaldte eurokrise er på agendaen i december. Hvordan er Falck-koncernen klædt på til at tackle udviklingen af nye teknologier? Kan europæisk fodbold lære noget af Kina? Og hvordan bliver EUs økonomi påvirket af statsgæld, banker og monetær politik? Det og meget mere sker på CBS i december.

Det sker i december

Hvordan har Falck håndteret udviklingen af nye teknologier og konkurrenter?
CIO talks with Torben Ruberg
Kan Kina blive den næste store fodboldmagt?
Kan Kina blive den næste store fodboldmagt?
Diskussion om den såkaldte eurokrise
Tysk topøkonom om eurokrisen
Hvordan har humanvidenskaben udviklet sig?
Humanvidenskab under forandring
01/12/2015


CIO talks med Torben Ruberg
Falck repræsenterer 22.000 medarbejdere i 45 lande og er i dag verdens største ambulanceselskab. Falck Group CIO, Torben Ruberg, vil tale om, hvordan Falck har håndteret udviklingen af nye teknologier, og dermed nye konkurrenter, i takt med, at denne udvikling også har muliggjort nye forretningsmodeller for Falck-koncernen.

Tid og sted:
8. december 08.00-09.45
5.23, Howitzvej 60, 2000 Frederiksberg
Enter via reception on the 4th floor

Læs mere om arrangementet


Kan Kina blive den næste store fodboldmagt?
Kinesisk fodbold er i kæmpe udvikling med flere investorer, mere omtale og udenlandske topspillere, som flytter til den anden side af Jorden for at spille med i Chinese Super League (CSL). Den kinesiske sportsindustri har udviklet mange topatleter - kan den vestlige verden lære af de kinesiske metoder? Mads Davidsen, ekspert i kinesisk fodbold og træner for den kinesiske fodboldklub Shanghai SIGP, vil stå for forelæsningen.

Tid og sted:
16. december 15.00-16.00
Ks43, Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet


Tysk topøkonom om eurokrisen
Til dette seminar vil den anerkendte tyske økonom Martin Hellwig fra Max Planck Institute for Research on Collective Goods diskutere samspillet mellem bank, statsgæld og monetær politik, og hvordan det påvirker den såkaldte eurokrise. Seminaret er baseret på Martin Hellwigs to afhandlinger "Financial Stability, Monetary Policy, Banking Supervision, and Central Banking" og "Yes Virginia, There is a European Banking Union! But It May Not Make Your Wishes Come True".

Tid og sted:
1. december 16.00-17.30
4.17, Råvarebygningen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet


Humanvidenskab under forandring
Hvordan, vi forstår og fortolker mennesket, er til stadighed i forandring. Konferencen omhandler, hvordan humanvidenskaben har udviklet sig og er blevet udfordret. Eksperter vil deltage i en diskussion på området og komme med deres bud på hvilke koncepter og tilgange, der kan sætte en ny dagsorden for videnskaberne om mennesket.

Tid og sted:
4. december 09.30 – 16.00
SPs.07, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet


Ph.d.-forsvar på CBS i december
I december måned kan du opleve flere forsvare deres ph.d.-afhandling omkring alt fra, hvordan vi bruger ny teknologi til at måle intime detaljer om os selv til Fair Trades begrænsede effekt i den argentinske vinindustri. Her kan du se en oversigt:

Marie Henriette Madsen
Emerging and temporary connections in quality work
3. december


Mimmi Sjöklint
The Measurable Me - The Influence of Self-tracking on the User Experience
9. December


Juan Ignacio
Towards a Fair Global Economic Regime? A critical assessment of Fair Trade through the examination of the Argentinean wine industry
14. December  


Yangfeng Cao
Toward a Process Framework of Business Model Innovation in the Global Context - Entrepreneurship-Enabled Dynamic Capability of Medium-Sized Multinational Enterprises
15. december

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017