Det sker på CBS i august

Historien bag lækket af Panama Papers begynder en sen aften med en anonym mail til journalist Frederik Obermaier fra Süddeutsche Zeitung. På CBS fortæller han om oplysningerne, som gav ham og senere offentligheden et indblik i en verden fuld af skattely-firmaer. Arrangementet er et blandt flere spændende på CBS i august.

29/07/2016

CBS i august

Journalist Frederik Obermaier præsenterer: PANAMA PAPERS

Historien bag verdens største læk begynder en sen aften med en anonym mail. Oplysningerne, der giver indblik i en hidtil hemmelig parallelverden fuld af postboksfirmaer i hundredtusindvis oprettet i skattely i hele verden, lammer de to journalister ved Tysklands største morgenavis, Süddeutsche Zeitung, Bastian Obermayer og Frederik Obermaier. Præsentationen afholdes i anledning af, at journalisternes bog ”Panama Papers” nu udgives på dansk.

Tid og sted:
30. august kl. 15:00-17:00
Solbjerg Plads 3, SPs05, 2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet

Dansk landbrugs rammevilkår og konkurrenceevne

Hvordan påvirker de rammevilkår, som dansk landbrug opererer under, Danmarks konkurrenceevne ift. vores nabolande? Troels Troelsen, lektor ved Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi på CBS, fremlægger sine undersøgelser, hvor han blandt andet har taget et kig på, hvilke økonomiske konsekvenser de gødningsrestriktioner, danske landmænd skal holde sig indenfor, har – og om de overhovedet har en effekt.

Tid og sted:
2. august kl. 11.00-14.00
Solbjerg Plads 3, SPs01, 2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet

8th Copenhagen Supply Chain Management Summit

8. udgave af Copenhagen Supply Chain Management finder sted på CBS den 25. august, hvor en række eksperter fra blandt andet Google og Danfoss vil fortælle om, hvilke implikationer ny teknologi vil have på supply chain management.

Tid og sted:
25. august kl. 15.00-20.00
Dalgas Have 15, DsC033, 2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet

FRIC’16-konference vil fokusere på bank- og pengemarkeder

Endnu engang vil konferencen præsentere hovedtalere fra toppen af deres område. Dette års FRIC-konference vil stille skarpt på bank- og pengemarkeder. CBS lægger hus til den fjerde konference i samarbejde med Centre for Economic Policy Research (CEPR), Center for Financial Frictions (FRIC) og ERC-projektet, FRICTIONS, fra Institut for Finansiering.

Tid og sted:
22. august kl. 08.30 – 23. august kl. 13.30
Flintholm - Stig Lommers Plads 2, 2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017