Hvad er retningen i Danmarks udenrigspolitik anno 2017?

Kom og hør udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) gøre status over den internationale udvikling og Danmarks politik i en udenrigspolitisk state of the union-tale på CBS.

07/03/2017

2017 er præget af Brexit, en ny amerikansk administration, terrortrussel, konflikt i Syrien, migration over Middelhavet og afgørende valg i Europa. Hvad er den nye udenrigsministers prioriteter? Og hvordan skal Danmark reagere på de store globale udfordringer?

De temaer er på dagsordenen, når udenrigsminister Anders Samuelsen besøger CBS den 9. marts. Hans oplæg holdes få måneder inden, Danmarks nye udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi præsenteres. Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål og debat.

Mødet arrangeres i samarbejde mellem CBS, Det Udenrigspolitiske Selskab og Jyllands-Posten. Per Holten Andersen, rektor på CBS, og Charlotte Flindt Pedersen, direktør i Det Udenrigspolitiske Selskab, byder velkommen, mens moderator er Jette Elbæk, international korrespondent for Jyllands-Posten.

Afslutningsvis vil Anders Samuelsen overrække priser til vinderne i årets artikelkonkurrence om internationale statslige organisationer. Den årlige artikelkonkurrence er arrangeret af Det Udenrigspolitiske Selskab og Udenrigsministeriet.

Om arrangementet
Arrangementet er gratis, dog er tilmelding inden den 7. marts nødvendig.
Tid: Torsdag, den 9. marts, 2017 - 15:00 til 16:30.
Sted: Porcelænshaven 20, 24A/B, 26, 2000 Frederiksberg, Ovnhallen

For spørgsmål, kontakt Communications.
 

Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020