Lej et værelse ud til en udvekslingsstuderende

Hvert år modtager Copenhagen Business School udvekslingsstuderende fra hele verden, som har brug for et sted at bo under deres ophold. Du har en unik mulighed for at hjælpe en studerende og udvide din horisont ved at leje et værelse ud.

21/06/2017

I efterårssemesteret (august til december) kommer der ca. 650 internationale studerende til Danmark. Lige nu har vi ikke plads til så stort et antal studerende, da vi kun har omkring 350 kollegieværelser. Så vi har hårdt brug for din hjælp! De studerende kommer fra prominente universiteter verden over. Du kan læse mere om vores partneruniversiteter her

De studerende har bestået en IBT TOEFL-test, hvilket betyder, at de alle har engelsk på et meget højt niveau, og at det derfor er muligt at kommunikere med dem på engelsk.

For den danske udlejer er det at bo sammen med en person fra en anden kultur en god mulighed for at styrke sine interkulturelle kommunikationsevner og se tingene fra et andet perspektiv. Nogle udlejere ser det som en god mulighed for at øve sig på et nyt sprog. Til gengæld kan de danske udlejere give de udvekslingsstuderende mulighed for at lære om dansk kultur indefra.

Bemærk venligst, at det ikke handler om, at du skal påtage dig værtsrollen på traditionel vis. Du har ikke pligt til at lave mad til de internationale studerende eller vaske deres tøj. Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at involvere dig socialt.

Ansøg inden 7. august
Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en ansøgningsformular:

Ansøgningsformular til udlejer

Derefter matcher vi udlejer med studerende og sender din ansøgning til en studerende, som skal svare inden for 72 timer, om han/hun er interesseret i dit værelse. Hvis den studerende ikke kontakter dig, må du gerne kontakte os med det samme, så vi kan finde en anden.

Praktisk information om privat indkvartering

Kontakt CBS' internationale kontor for yderligere oplysninger:
CBS International Office
Mail: privatehousing.intoff@cbs.dk, tlf.: 3815 3054