Få inspiration til karrieren ved CBS Career Fair 2016

Kunne du tænke dig at blive klogere på en lang række virksomheder fra forskellige brancher? Så deltag i CBS Career Fair den 5. og 6. oktober, der bygger bro mellem virksomheder og CBS-studerende.

03/10/2016

Mange virksomheder er på udkig efter CBS-studerende, og under CBS Career Fair får de studerende mulighed for at møde repræsentanter fra mere end 65 forskellige virksomheder, der alle står klar til at fortælle om en lang række karrieremuligheder. Som studerende vil du møde både danske og internationale virksomheder: Google, Novo Nordisk, Coca-Cola European Partners, Zalando og mange flere.
CBS Career Fair 2016 er den største hidtil, og for første gang foregår arrangementet over to hele dage.

Spændende virksomhedspræsentationer
Mere end 30 virksomheder vil i løbet af de to dage præsentere deres virksomhedskultur og give et indblik i, hvilke karrieremuligheder de tilbyder. Alle præsentationerne finder sted i lokale SPs16. Husk, at du skal være tilmeldt CBS Career Fair for at kunne deltage i præsentationerne.

Stor diversitet blandt virksomheder
I år har exceptionelt mange virksomheder vist interesse for CBS Career Fair. Du kan møde virksomheder fra mange forskellige brancher, der er interesserede i mange forskellige profiler. Alle studerende opfordres derfor til at deltage uanset faglig profil og studieretning.

Planlæg din personlige CBS Career Fair
Som studerende er det vigtigt at få så meget ud af CBS Career Fair som muligt. Derfor er det en god idé at forberede dig og være klar over, hvilke virksomheder du gerne vil opsøge, og hvad du gerne vil have svar på. Som noget helt nyt har du mulighed for at planlægge og tilpasse CBS Career Fair ud fra din egen profil og præferencer. Du kan således oprette din egen personlige virksomhedsliste på www.careerfair.dk og på den måde optimere din tid.

Læs mere om CBS Career Fair på: https://careerfair.dk/
 

Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020