Faderen til HRM i Danmark hyldes

For at hædre Henrik Holt Larsens store arbejde med udviklingen af HRM i Danmark, afholder Institut for Organisation HRM-konference d. 12. januar. Til konferencen vil forskere fra både Danmark og udlandet diskutere, hvordan HRM vil se ud i fremtiden.

07/01/2016

Henrik Holt Larsen
Foto: CBS

En af de helt store grundlæggere bag Human Resource Management (HRM) i Danmark er CBS-professor Henrik Holt Larsen, hvis store arbejde og forskning inden for området fejres med denne konference.

Henrik har været med til at etablere HRM i Danmark og udviklet HRM-uddannelsen på CBS. Han er derudover den første og en af de eneste HR-professor i Skandinavien. Vi ønsker at markere, hvad han har gjort, og hvordan feltet udvikler sig,” siger Frans Bevort, adjunkt på CBS og medarrangør af konferencen.

HRM brød for alvor igennem i Danmark i 1980’erne og har siden været et vigtigt element for ledelse af organisationer. Henrik Holt Larsen har udover sin forskning og undervisning fungeret som ekspert over for ledere, HR-specialister, samt den danske offentlighed uden for den akademiske verden.

På konferencen 12. januar vil en række eksperter inden for området fortælle om, hvor HRM er på vej hen, både som forskningsområde og praksis under titlen "Human Resource Management - fra nyhed til moden realitet".

Blandt de andre oplægsholdere ses professor ved Henley Business School, Christopher Brewster, der ligesom Henrik Holt Larsen var med til at starte Cranet-undersøgelsen, som er et internationalt HRM-forskningsprojekt.

Konferencen er for alle med en interesse i HRM-forskning og –praksis. Den vil finde sted i Ovnhallen, Porcelænshaven 20, 2000 Frederiksberg.

Efter konferencen vil der blive afholdt en reception, hvor det vil være muligt at hilse på Henrik Holt Larsen. Konferencen forløber fra 14-17, og receptionen vil følge efter.

Læs mere om arrangementet her.

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017