Master of Public Governance

Adgangskrav

Master of Public Governance-uddannelsen er et vigtigt skridt i karrieren for dig, der ønsker at uddanne dig yderligere for at kunne manøvrere i dagens dynamiske offentlige sektor - og som værdsætter en fleksibel uddannelse, der kan tilpasses din kalender, dit familieliv og dine arbejdsudfordringer.

Download vores moduludbudskatalog og ansøgningsskema for efteråret 2017 herover fra den 3. april 2017. Der er ansøgningsfrist den 1. maj 2017.

Bemærk at der er et ansøgningsskema til nye studerende og et til igangværende studerende.

Adgangskrav
Hvis du vil tage en MPG, er der nogle krav, du skal opfylde. Du skal have mindst én af følgende uddannelsesbaggrunde:

  • En bacheloruddannelse.
  • En professionsbacheloruddannelse.
  • En diplomuddannelse i ledelse.

Du skal også have mindst to års relevant erhvervserfaring, herunder erfaring med ledelsesopgaver og/eller ledelsesansvar fra nuværende eller tidligere stilling. Ved vurderingen af ansøgerne vil der blive lagt vægt på, at ansøgerens erhvervserfaring som helhed er relevant for uddannelsen.

Ansøgere vil også kunne optages, hvis de ud fra en konkret vurdering har uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med de nævnte uddannelser.

Merit
Det er muligt at søge om merit for moduler, der ækvivalerer uddannelseselementer på MPG, det vil sige det skal være elementer på masterniveau. Kontakt MPG-sekretariatet for spørgsmål og vejledning.

Ansøgningsfrister
Du kan søge om optagelse på MPG to gange om året. Ansøgningsfristerne er 1. maj og 1. november. På de moduler, hvor der er flere ansøgere end pladser, tildeles pladserne efter ansøgningstidspunkt.

Ansøgningsfristen for efteråret 2017 til det fleksible MPG forløb den 1. maj 2017, men vi optager så længe der er restpladser på vores moduler.

Ansøgningsfristen for MPG holdforløb med opstart i januar 2018 er den 1. november 2017.

 

Download:

Moduludbudskatalog efterår 2017

Ansøgningsskema for nye studerende efterår 2017

Ansøgningsskema for igangværende studerende efterår 2017

Ansøgningsskema for nye studerende til MPG holdforløb forår 2018


 

 

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 13/07/2017

Kontakt MPG sekretariatet

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV080
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3815 3633
Email: mpg@cbs.dk