Master of Public Governance

Velkommen til Master of Public Governance på Copenhagen Business School - masteruddannelsen for ambitiøse ledere i det offentlige Danmark.

MPG forside slider

MPG
mpg

Nyt holdforløb på Master of Public Governance fra januar 2017

CBS har besluttet at oprette et holdforløb på Master of Public Governance (MPG) som erstatning for den nuværende MPA-uddannelse. Konsekvensen af CBS’ beslutning er, at der ikke oprettes et kommende MPA-hold med start i januar 2017. I stedet oprettes der fra januar 2017 et to-årigt holdforløb på MPG-uddannelsen. Klik her for at læse mere om MPG holdforløbet.

Vælg MPG fordi

Master of Public Governance (MPG) er en fleksibel masteruddannelse, der klæder offentlige ledere på til at møde de krav, der er til offentlig ledelse i dag og i fremtiden. MPG'en fokuserer på det ledelsesfaglige område - herunder det personlige lederskab. Sammensæt selv uddannelsen så den matcher din profil, din kalender og din arbejdsplads.

På uddannelsen fordyber deltagerne sig i problemstillinger fra deres egen organisation. I undervisningen inddrages konkrete udfordringer fra deltagernes arbejdsplads og der løses praktiske cases. Det gør undervisningen relevant for den enkelte deltager og sikrer samtidig et højt udbytte for den enkeltes arbejdsplads.Undervisningen på MPG er forskningsbaseret, hvilket giver et højt fagligt niveau og en høj grad af aktualitet.

Uddannelsen kan designes ud fra dine egne behov og vil afspejle udfordringer i din ledelsesvirkelighed.

MPG er udviklet i kølvandet på trepartsaftalen på det offentlige arbejdsmarked i 2007 og de første deltagere startede i efteråret 2009. Med 600 deltagere er MPG'en den største masteruddannelse i Danmark målrettet offentlige ledere - her mødes ledere fra hele den offentlige sektor.

MPG'en er et unikt samarbejde mellem Københavns Universitet og Copenhagen Business School. MPG'en udbydes også gennem Aalborg Universitet i Aalborg.

Optagelse

Moduludbudskatalog og ansøgningsskema for nye studerende for forårssemestret kan findes under fanebladet "Optagelse" i venstre side fra den 3. oktober 2016. 

Ansøgningsfristen for foråret 2017 til det fleksible MPG forløb er den 1. november 2016, men vi optager så længe der er restpladser på vores moduler.

Ansøgningsfristen for foråret 2017 til MPG holdforløb er senest den 10. januar 2017.

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 25/11/2016

Kontakt MPG sekretariatet

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV080
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3815 3633
Email: mpg@cbs.dk

FØLG MPG