Master of Public Governance

Velkommen til Master of Public Governance på Copenhagen Business School - masteruddannelsen for ambitiøse ledere i det offentlige Danmark.

MPG forside slider

MPG
mpg
Konference

Vælg MPG fordi

Master of Public Governance (MPG) er en fleksibel masteruddannelse, der klæder offentlige ledere på til at møde de krav, der er til offentlig ledelse i dag og i fremtiden. MPG'en fokuserer på det ledelsesfaglige område - herunder det personlige lederskab. Sammensæt selv uddannelsen så den matcher din profil, din kalender og din arbejdsplads.

På uddannelsen fordyber deltagerne sig i problemstillinger fra deres egen organisation. I undervisningen inddrages konkrete udfordringer fra deltagernes arbejdsplads og der løses praktiske cases. Det gør undervisningen relevant for den enkelte deltager og sikrer samtidig et højt udbytte for den enkeltes arbejdsplads.Undervisningen på MPG er forskningsbaseret, hvilket giver et højt fagligt niveau og en høj grad af aktualitet.

Uddannelsen kan designes ud fra dine egne behov og vil afspejle udfordringer i din ledelsesvirkelighed.

MPG er udviklet i kølvandet på trepartsaftalen på det offentlige arbejdsmarked i 2007 og de første deltagere startede i efteråret 2009. Med 600 deltagere er MPG'en den største masteruddannelse i Danmark målrettet offentlige ledere - her mødes ledere fra hele den offentlige sektor.

MPG'en er et unikt samarbejde mellem Københavns Universitet og Copenhagen Business School. MPG'en udbydes også gennem Aalborg Universitet i Aalborg.

Optagelse

Moduludbudskatalog og ansøgningsskema for nye studerende for efterårssemestret 2017 kan findes under fanebladet 'Optagelse' i venstre side fra den 3. april 2017.

Ansøgningsfristen for efteråret 2017 til det fleksible MPG forløb er den 1. maj 2017, men vi optager så længe der er restpladser på vores moduler.

Sidst opdateret: Master of Public Governance // 12/07/2017

Kontakt MPG sekretariatet

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV080
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3815 3633
Email: mpg@cbs.dk