Master of Business Development

MBD er en fleksibel masteruddannelse med fokus på at udvikle dig, så du udvikler forretning. Uddannelsen er baseret på fag, du selv sammensætter efter behov. Men vi giver dig vejledning og rådgivning undervejs, så du er sikret, at din masteruddannelse er relevant for både dig, din virksomhed og resten af verden.

 

Master of Business Development (MBD) er en ny fleksibel masteruddannelse fra CBS målrettet dig, der hører til blandt virksomhedens erfarne nøglemedarbejdere og har ansvar for områder af forretningen, der skal løftes og udvikles.

Du står måske over for en konkret udfordring eller har brug for at få dækket dine blinde vinkler og se nye muligheder og retninger. Det kan MBD hjælpe dig med. Du får solid viden til at kunne forstå og udvikle egne ansvars- eller forretningsområder i relation til virksomhedens samlede forretning. Og med en fuld MBD kan du i endnu højere grad bidrage til den løbende udvikling af jeres forretning i relation til markedet og virksomhedens kunder.

Det er enkelt at komme i gang. Du starter med et enkelt fag og sammensætter så din fulde masteruddannelse med sparring fra MBD. Vi skaber en ramme og leverer byggeklodserne, men du har frihed til at finde din egen retning og får samtidig sikkerhed for et højt fagligt niveau.
MBD udbydes første gang i januar 2018 i København.

Er du allerede interesseret i et bestemt fag eller i hele uddannelsen, så send os meget gerne en mail på mbd@cbs.dk med dine kontaktoplysninger – og du vil høre nærmere, når vi inviterer til informationsmøder og åbner for tilmelding til de specifikke fag på MBD fra CBS i København.

Hvorfor tage en fleksibel masteruddannelse i forretningsudvikling?
Har du ansvar for at udvikle, optimere eller effektivisere et særligt forretningsområde? Indgår du i tværorganisatoriske processer med det formål at udvikle og gennemføre forandringer i relation til markedet, kunderne og den samlede forretning? Eller er du måske program- eller projektleder med ansvar for et større forretningsprojekt?

Uanset hvad kan en fleksibel MBD fra CBS være noget for dig, fordi du får:

 • Solid viden og værktøjer inden for forretningsudvikling, som bringer dig tættere på dine arbejdsmæssige mål og ambitioner
 • Høj fleksibilitet, så du kan gå i dybden og balancere din tid mellem arbejde og privatliv
 • Vejledning undervejs, som sikrer, at du vælger de fag, der er rigtige for dig
 • Høj akademisk faglighed med afsæt i CBS’ forskningskompetence
 • Mulighed for at komme hurtigt i gang – start med ét fag, og du er på vej mod en fuld masteruddannelse

Hvilke fag indeholder en masteruddannelse i forretningsudvikling?
Du sammensætter selv din Master of Business Development med fag inden for de givne hovedemner. Når uddannelsen byder velkommen til de første deltagere i januar 2018, bliver det med fag inden for emnerne:

 • Forretningsudvikling
 • Organisationsudvikling
 • Innovation
 • Strategisk kommunikation
 • Personlig udvikling
 • Supply chain
 • Leadership
 • Strategi
 • Digitalisering
 • Marketing
 • Økonomi og finansiering

Det fulde fagudbud er under udvikling og vil blive offentliggjort i løbet af foråret 2017.

Læs mere om uddannelsens opbygning.

Hvordan kommer jeg i gang med en master i forretningsudvikling?
Det er nemt at komme i gang. Du starter med et enkelt fag og finder i samarbejde med MBD ud af, hvilken fagkombination for din fulde masteruddannelse, der er den rigtige for dig og din virksomhed. Om du ønsker den fulde masteruddannelse eller bare et eller flere fag er op til dig, men for hvert fag, du gennemfører, er du hele tiden et skridt tættere på din master i forretningsudvikling.

Uddannelsen udbydes første gang i januar 2018. Vi planlægger at afholde en række informationsmøder i 2017. Datoerne offentliggøres 5. april.

Hvordan bliver jeg optaget på MBD – og hvad koster det?
Master of Business Development er en betalingsuddannelse. Man betaler pr. fag, og forpligter sig dermed ikke til at gennemføre hele uddannelsen fra start. Det giver fuld fleksibilitet. Fagene kommer til at koste mellem 10.000 og 25.000 kr. afhængigt af fagets størrelse. De endelige priser vil blive offentliggjort på hjemmesiden den 5. april.

Vi åbner for tilmelding til studiestart januar 2018 den 5. april 2017.

Er du allerede interesseret i uddannelsen, så send os meget gerne en mail på mbd@cbs.dk med dine kontaktoplysninger – så vil du høre nærmere, når vi inviterer til informationsmøder og åbner for tilmelding til de specifikke fag på MBD fra CBS i København.
 

Sidst opdateret: Master of Business Development // 24/03/2017