HD 2.del International Business

International Business online studium

Online studiet er for dig, der har vanskeligt ved at være fysisk tilstede til undervisning på CBS. Det kan være, fordi du bor langt fra CBS, har et travlt arbejdsliv eller ikke kan forene arbejde og familie med et almindeligt studieforløb

 

HD 2. del International Business online studium er for dig, der har behov for at styrke dine kompetencer inden for centrale områder af ledelse i internationale virksomheder, men ønsker at studere, når du har tid og mulighed for det. CBS tilbyder som de eneste i landet et online studium i International Business på HD-uddannelsen.

Fleksibelt online studium med plads til arbejde og familieliv
Online studiet henvender sig til dig, der gerne vil videreuddanne dig ved siden af dit arbejde, men ikke har mulighed for at være fysisk på universitetet. Ved at tage HD 2. del International Business som online studium har du mulighed for at kombinere studiet med dit familieliv og arbejdsliv og selv tilrettelægge din undervisning. Der er ikke noget krav om fremmøde bortset fra den afsluttende afgangsprojekt-eksamen.

Jobfunktion
Studiet henvender sig til dig, der ønsker at udbygge dine kompetencer i at håndtere internationale forretningsprocesser, og ønsker at udfylde ledelsesmæssige, analytiske eller specialistfunktioner i internationale virksomheder og organisationer fx: eksportchef, regional salgschef, datterselskabsdirektør, konsulent/erhvervsrådgiver m.fl.

Kompetencer
Studiet forsyner dig med værktøjer inden for de centrale områder af ledelse i internationale virksomheder og organisationer, markedsanalyse og internationale investeringer, markedsføring, salg og produktion.

Online læringsmiljø med tilknyttet coaches
Som online-studerende indgår du i et virtuelt miljø, hvor du har ansvaret for dine egne opgaver men løser dem under dialog og videnudveksling med både vejledere og andre studerende. Udover adgang til en variation af læringsredskaber og øvelser vil der være en høj frekvens af online-møder og ugentlige aktiviteter. På studiet får du som studerende tilknyttet en personlig coach, som kan vejlede dig i forhold til løsning af opgaver og andre udfordringer i forbindelse med studiet. Har du mulighed for det, er du også velkommen til at deltage i fremmødeforelæsningerne.

Brochure
Læs mere i vores brochure

Online Åbent Hus om International Business online studium
Vil du vide mere om online studium på HD 2.del International Business har du mulighed for at deltage i online Åbent Hus.
Læs mere og tilmeld dig online Åbent Hus her.

Sidst opdateret: HD Markedsføring // 07/03/2017