Det sker på CBS i maj

Mød milliardær-eksperten Darrell West fra en af verdens ældste og mest citerede tænketanke The Brookings Institution. Eller få et indblik i landet, der er på vej til at blive en økonomisk supermagt, når to Kinakendere, McKinsey-ekspert i urbanisering og Jyllands-Postens Kinakorrespondent gennem 10 år, besøger CBS.

30/04/2015

Kinakorrespondent: Har Kina ændret sig til det bedre?
Gennem de sidste ti år har Kina oplevet en voldsom økonomisk udvikling.  Men har Kina forandret sig til det bedre? Det spørgsmål vil Jes Randrup, tidligere Kinakorrespondent for Jyllands-Posten og forfatter til en række bøger om Kina, svare på. Fra 2005 til nu har han rapporteret hjem om økonomi, miljø, livsstil og større begivenheder som de olympiske lege i Beijing. I dag er han på vej til at bosætte sig i Danmark efter 17 år i udlandet og bestrider jobbet som chef for Group Communications for DLG-koncernen, som er et af Europas største landbrugsselskaber.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
5. maj 2015, 16.00-17.30
Copenhagen Business School
Porcelænshaven 20, 24 A/B, 26, 2000 Frederiksberg
PH.407


Mød Darrell West fra den mest citerede tænketank
CBS får besøg af en af verdens ældste tænketanke the Brookings Institution personificeret i forsker Darrel West. Han har en ph.d. i statskundskab, er leder af Center for Technology Innovation under samme tænketank og har forfattet 19 bøger. Senest udgav han en bog om milliardærer; Billionaires: Reflections on the Upper Crust (2014). På seminaret vil Darrell West diskutere milliardær-politisk-aktivisme, ulighed i indkomstfordeling, demokrati og politiske processer.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
12. maj 2015, 15.30-17.30
Copenhagen Business School
Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg
Ks.54 (stueetagen)


Sådan vejleder man fremfor vildleder forbrugeren på emballage  
Er troværdig emballage på fødevarer ren ønsketænkning, eller kan det være fremtidens konkurrenceparameter? På konferencen ”Fair snak om fødevarer: Sundhed, sandhed og sanselighed” vil en række aktører diskutere, hvordan man kommer kunderne i møde med fødevareemballager. Bogen Fair Snak på fødevareemballager (2015) er omdrejningspunktet på konferencen og repræsentanter fra COOP, DTU fødevareinstitut, Fødevaredepartementet og Forbrugerrådet vil komme med indspark til debatten.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
21. maj 2015, 13:30-18:00
Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg
Auditorium SC.033


McKinsey-ekspert om urbanisering i Kina
I 2030 vil over en milliard bo i Kinas storbyer. Det stiller krav til byernes konstruktion, men er samtidig en mulighed for at udvikle storbyer, der sikrer økonomisk vækst og er miljøvenlige. Jonathan Woetzel er direktør for den kinesiske afdeling af konsulentvirksomheden McKinsey og har boet i Shanghai i 14 år. Han er forfatter til flere bøger om Kina, og på dagens arrangement vil han give tilskuerne et indblik i sine praktiske erfaringer med forretningsstrategier og byudvikling i Kina.

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:
22. maj 2015, 11:45-14:00
Copenhagen Business School
Råvarebygningen, Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg
RS.20


Margrethe Vestager besøger CBS
To fremtrædende personer fra EU-Kommissionen lægger vejen forbi CBS. Margrethe Vestager møder op i sin EU konkurrence-kommissær-uniform i selskab med sin finske chef, næstformand for EU-Kommissionen Jyrki Katainen, som har ansvar for arbejde, vækst, investeringer og konkurrence. Jyrki Katainen er på en rejse rundt i alle medlemslandende for at præsentere EU’s nye investeringsplan.

Læs mere om arrangementet

Tid og sted:
7. maj 2015, klokken 11.00-12.00
Copenhagen Business School
Råvarebygningen, Porcelænshaven 22
Auditorium Rs.20


Åbent hus for kommende bachelorstuderende
Forhallen på Solbjerg Plads bliver fyldt med unge studenter, når bacheloruddannelserne holder åbent hus. Der vil være introtaler fra de forskellige bachelor-programmer, og nuværende studerende står klar til at svare på spørgsmål.

Læs mere om programmet for dagen

Tid og sted:
7 maj 2015, 14:00-19
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
 

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017