Det sker på CBS i august

Der vil være tunge drenge og nye, unge studerende at møde på CBS i august. Direktøren for Zentropa Peter Aalbæk-Jensen og bokseren Mikkel Kessler taler om vejen til succes, og en ny årgang på over 3.000 studerende følger kreative introforløb.

04/08/2014

Af Matilde Hørmand-Pallesen

Over 3000 nye studerende skal på introforløb

3.057 nye studerende får deres ilddåb som bachelorstuderende på CBS i august. Introvejledere på 18 forskellige introforløb sørger for at de nye studerende gennem faglige og sociale arrangementer lærer hinanden og CBS at kende inden studiestart. Fodboldturnering, hyttetur, Tour de Campus og kanalrundfart er bare få af de mange aktiviteter, der kommer til at foregå på de forskellige introforløb.

Læs mere om introforløbene

Tid og sted:

Fra omkring 14. august til 1. september
Copenhagen Business School

Mød Plummer, Aalbæk Jensen og Kessler

Hvordan opnår man kontinuerlig succes? Det vil fire tunge drenge forsøge at give deres bud på under foredragseventen ”Hvordan bliver man en del af verdenseliten?” Mød Kenneth Plummer, ambassadør for Røde Kors og bestyrelsesformand for betalingsuddannelserne ved CBS Executive, Peter Aalbæk Jensen, direktør og grundlægger af filmselskabet Zentropa, Mikkel Kessler, tidligere verdensmester i boksning, og Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør hos Dansk Bold Union. CBS Executive og Røde Kors står bag arrangementet, og overskuddet går til nødhjælpsorganisationen.

Læs mere om arrangementet
 

Tid og sted:

27. august 2014 klokken 16:00 til 18:30
Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Topøkonomer samles i København

I slut august vil København få besøg af flere fremtrædende økonomer. For andet år i træk afholder Center for Financial Frictions ved CBS konferencen FRIC’14, hvor over 100 økonomer mødes for at diskutere den nyeste forskning inden for finansielle udfordringer. De to professorer i finansiering ved CBS David Lando og Lasse Heje Pedersen er tovholdere på konferencen. 

Læs mere om FRIC’14    

Tid og sted:

25. - 26. august 2014 klokken 08:00 til 17:30
Flintholm – Stig Lommers Plads 2, 2000 Frederiksberg

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017