Det sker på CBS i april

Hør om successen bag Danske Banks MobilePay, få opskriften på det lederskab, der fordobler indtjeningen af en adfærdsekspert og klummeskribent i Harvard Business Review, eller få udpeget fire potentielle vækstbølger i selskab med eksperter fra CBS.

01/04/2015

Verdensberømt adfærdsekspert giver opskriften på det bedste lederskab
Flere forhold spiller ind i en forretningssucces, men ifølge den verdensberømte adfærdsforsker og forfatter Dr. Jack Zenger er et forhold særligt vigtigt: kvalitet i lederskabet inden for organisationen. Fast klummeskribent på magasinet Harvard Business Review, amerikanske Dr. Zenger, vil under foredraget ”How extraordinary leaders double profits” (Hvordan ekstraordinær ledelse fordobler indtjeningen) fremlægge, hvordan lederskab og forretningssucces hænger sammen.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
9. april 2015, 10:00-11:30
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
SPs05 British American Tobacco Auditorium
 

MobilePay er Danske Banks svar på udfordringen fra Google, Amazon og Apple
Banker har fået andre konkurrenter end hinanden. Globale brands som Google, Amazon og Apple lufter ideen om at tilbyde betalingsservices, som potentielt kan overtage et klassisk kerneområde fra bankerne. Men Danske Bank har endnu et godt greb på den hastige digitale konkurrence. Hør Danske Banks direktør Tonny Thierry Andersen fortælle, hvordan man transformerer den klassiske bank og formår at udvikle en bank-app, MobilePay, som over to millioner danskere i dag bruger.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
9. april 2015, 15:00-16:00
Ovnhallen, Porcelænshaven
 

Ny bog deler erfaringer fra det japanske marked
Japan er et svært marked at komme ind på for mange udenlandske virksomheder. Skal det lykkes, er det helt rette team en nødvendighed. Lektor på CBS Lisbeth Clausen har fået en unik indsigt i multinationale selskaber i Japan, som hun vil præsentere ved sin boglancering på CBS. I den nye bog løfter hun sløret for, hvilken rolle diversitet og teamdynamikker spiller. Derudover kommer repræsentanter fra Microsoft og Ecco og fortæller, hvilke udfordringer de har haft i at sammensætte et team til deres japanske afdeling.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
10. april 2015, 14:00-16:00
Kilen (The Wedge)
Room Ks54
 

Sådan tjener din virksomhed penge på Big Data
Big Data har potentiale til at styrke dansk konkurrenceevne, men kun hvis det bliver brugt på den rigtige måde. CBS Competitiveness Platform inviterer til en formiddagsworkshop, hvor der bliver stillet skarpt på Big Datas udviklingsmuligheder. Workshoppen er en del af forskningsprojektet ”Fra Big Data til Big Business”.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
13. april 2015, 08:30-11:00
Kilen
Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg
1. sal, lokale 43
 

Fire bud på de næste vækstbølger
Som optakt til videnskabsfestivalen Forskningens Døgn giver fem forskere fire bud på, hvor vækst vil komme fra i fremtiden. De fem forskere er eksperter i konkurrence inden for henholdsvis kommercialisering, serviceydelser, digitalisering og Human Capital Analytics og vil ud fra de forudsætninger præsentere, hvordan man skaber de næste vækstbølger. Foredragene kører parallelt, og der vil være mulighed for at deltage i både engelske og danske foredrag.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
22. april 2015, 16:00-18:00
Kilen
Kilevej 14 A/B, 2000
S.48 & S.54
 

Da algoritmer gjorde det af med højtråbende børsmæglere
Tiden, hvor børsmæglere stod og råbte og skubbede for at få de bedste handler, er for længst slut. I dag bliver en stor del af handlerne på de finansielle markeder håndteret af computeralgoritmer. Men hvad har det af konsekvenser for markedet? Nogle kritikere mener, at det øger risikoen for kriser på de finansielle markeder. To CBS-forskere fra Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, Christian Borch og Ann-Christina Lange, og en repræsentant fra banksektoren Jonas Hansen fra Nordea Markets præsenterer nogle af de vigtigste aspekter ved overgangen til algoritmiske markeder. Arrangementet er en del af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn.

Læs mere om arrangementet og program

Tid og sted:
23. april 2015, 08:30-10:00
Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg
Lokale SP207 (2. sal)

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017