Shippingbachelor i partnerskab med TAMUG i Texas

CBS' shippingbachelor udvider samarbejdet med Texas A&M University at Galveston i Texas, der ligger ud til Den Mexicanske Golf. Den nye og meget søgte uddannelse samarbejder nu med anerkendte universiteter i to vigtige, maritime verdenscentre – Singapore og Houston.

12/12/2014

Copenhagen Business School har underskrevet en samarbejdsaftale med Texas A&M University at Galveston (TAMUG). Aftalen styrker den nye og populære shippingsbachelor, som nu uddanner studerende i rotation mellem København, Singapore og Houston, tre tunge maritime epicentre i verden.

- Vi er meget stolte over aftalen med Texas A&M University at Galveston, som er et af Nordamerikas vigtigste maritime forsknings- og uddannelsescentre placeret ved den travle havneby Houston, siger Per Holten-Andersen.

TAMUG er en del af et af USA's største universiteter Texas A&M University. Universitetet har mere end 60.000 studerende og samarbejder blandt andet med amerikanske institutioner som National Aeronautics and Space Administration (NASA), National Institutes of Health, the National Science Foundation, og Office of Naval Research. TAMUG er den maritime gren af universitetet placeret i Galveston i udkanten af Houston og ud til den Mexicanske Golf. Universitetet huser blandt andet Texas A&M Maritime Academy, som er et af seks uddannelsessteder i USA for kommende officerer i den amerikanske handelsflåde.

Shippingbacheloren på CBS samarbejder i forvejen med Singapore Management University (SMU) og kan nu også tilbyde studerende indsigt i nordamerikansk shipping. Samtidig fordobler CBS optaget fra 25 CBS-studerende på 2014-holdet til 50 studerende i 2015, som fra 2. studieår blandes med 25 studerende fra SMU og 25 studerende fra TAMUG.

- De kommende studerende kan se frem til en endnu stærkere uddannelse i et internationalt miljø af høj kvalitet og med gode muligheder for at opbygge stærke, internationale netværk. Vi ser frem til at tilbyde den maritime sektor nye, dygtige studerende med  international universitetserfaring og en global tankegang , siger rektor Per Holten-Andersen.

Pressekontakt

Læs mere om Shipping-uddannelsen

Læs mere om TAMUG og SMU

Sidst opdateret: Communications // 31/07/2018