Det sker på CBS i marts

En af spidserne i dansk erhvervsliv bliver adjungeret professor, og en af verdens mest citerede professorer gæster CBS. Marts byder også på CBS Green Week og vigtige dage for folk, der overvejer en uddannelse fra CBS.

04/03/2015

Åbent hus for bacheloruddannelserne
I starten af marts kan du få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om bacheloruddannelserne på CBS. Der vil være generelle præsentationer om CBS samt introduktioner til samtlige uddannelser.
Som noget nyt afholdes der også International Applicant Day. Det er et heldagsarrangement i forbindelse med åbent hus for de internationale studerende, der overvejer at studere en bachelor eller kandidat på CBS.

Tid og sted:
5. marts, 11.00-16.00
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Læs mere om programmet for åbent hus
Læs mere om International Applicant Day


Overvejer du en CBS Executive MBA?
Der vil i løbet af året blive afholdt en række informationsmøder, der giver overblik over CBS Executive MBA. Uanset om du har lagt dig fast på at søge eller bare overvejer det, så vil dette informationsmøde give dig viden om uddannelsens indhold og struktur, samt hvilke kompetencer du kan tage med dig ud i lederverdenen.

Tid og sted:
10. marts, 17.00-19.00
Råvarebygningen, Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangement og tilmelding


Alumneevent: Sociale medier på tværs af kulturelle og sproglige grænser
Hvilke udfordringer møder virksomheder, når de kommunikerer på de sociale medier på tværs af forskellige kulturer og sprog? Det spørgsmål vil blive diskuteret af postdoc Michael Etter og lektor Barbara Dragsted samt Kasper Kofod, der er Social media Manager ved Novo Nordisk. Lektor ved CBS Margrethe Mondahl vil være moderator.

Tid og sted:
12. marts, 17.00-19.30
Dalgas Have 15, DSV001 (sidevognen)
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangement, program og tilmelding


En af verdens mest citerede professorer gæster CBS   
Harvard-professor Cass Sunstein besøger CBS med sit foredrag ’The Theory of Internalities: A New Approach to Environmental Protection (and Many Other Things)’. Arrangementet sker som led i det strategiske samarbejde mellem CBS, Cass Sunstein, og Harvard Law School, der startede i 2012. Cass Sunstein er forfatter og medforfatter til hundredvis af bøger og artikler, og er ifølge websitet SSRN den mest citerede og læste juraprofessor i verden.

Tid og sted:
20. marts, 11.00-12.00
Solbjerg Plads 3, SP202 Carlsberg Group Auditorium
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangement og tilmelding


Green Week 2015
For første gang står oikos Copenhagen i spidsen for at afholde Green Week for CBS. Henover dagene 24.-26. marts vil du have muligheden for at deltage i præsentationer og workshops med nogle af de ledende virksomheder indenfor innovation i bæredygtighed. Blandt de deltagende virksomheder er Tesla Motors, Accenture og Statkraft.

Tid og sted:
24.-26.  Marts 2015
Porcelænshaven 26
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangement og tilmelding


Tiltrædelsesforelæsning af Ole Andersen
En af spidserne i dansk erhvervsliv tiltræder som adjungeret professor ved Center for Corporate Governance i marts. Ole Andersen, der er bestyrelsesformand for blandt andet Danske Bank, Chr. Hansen og B&O. Udnævnelsen er led i samspillet mellem CBS og erhvervslivet, og han skal blandt andet bidrage til forskningsprojektet ”Dansk Selskabsledelse i Praksis.”

Tid og sted:
26. marts, 16.00-18.00
CBS, Porcelænshaven 16 A/B, 18 A/B
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangement
 

Sidst opdateret: Communications // 20/07/2018