Summer University og CBS Bibliotek

Pensumlitteratur, artikler og læsepladser. Biblioteket på CBS tilbyder en lang række services til dig, som har valgt at tage på Summer University på CBS.

20/06/2017

Students at Summer University

Bøger på pensum

I biblioteket på Solbjerg Plads har vi lavet en samling af bøger, som bliver brugt på de forskellige fag på Summer University. Du er velkommen til at komme og bruge bøgerne på biblioteket eller tage kopier til dig selv. Samlingen er en service til alle studerende på Summer University og bøgerne kan derfor ikke lånes med hjem.

Brug biblioteket online når du ikke er på campus

En meget stor mængde af bibliotekets materialer findes online i forskellige databaser. Du kan bruge det meste hjemmefra med dit CBS login. Du kan fx finde artikler fra pensumlisten ved at søge på tidsskriftets titel under Find tidsskrifter. Slå op i ordbøger og leksika, finde e-bøger, regnskaber eller markedsrapporter. I Libsearch finder du bøger, e-bøger og meget mere.
Se oversigt over databaser

Kurser i søgning

Vi har tilrettelagt 3 forskellige kurser, som hjælper dig i gang med de vigtige online ressourcer biblioteket stiller til rådighed. Vælg mellem "Finding Company Information", "Finding Industry and Market Information" og "Finding Academic Literature". Du kan melde dig til kurserne i bibliotekets kursuskalender.
Meld dig til et søgekursus

Få et lånerkort

Vi har allerede en lånerkonto klar til dig, så du behøver ikke udfylde nogen formularer. Kontoen bliver aktiveret, når du kommer forbi skranken i biblioteket og vælger en personlig pinkode. Husk gyldig billedlegitimation som fx pas, kørekort eller CBS studiekort. Med et lånerkort til CBS Bibliotek kan du låne og reservere bøger i Libsearch, som indeholder hele CBS Biblioteks bogsamling.

Book læsepladser og grupperum

Biblioteket tilbyder læsepladser og grupperum på hele CBS campus. I Porcelænshaven, Dalgas Have og Graduate House er der store læsesale og på Solbjerg Plads finder du både studiefaciliteter og vores bogsamling.

Som Summer University studerende har du adgang til bibliotekets 24/7 læsesale i Porcelænshaven og i Graduate House. Du skal bruge et adgangskort for at benytte 24/7 læsesalene uden for de normale åbningstider. Adgangskortet laves ved at bestille et studiekort og få det opgraderet til adgangskort hos Campus Desk i hall'en uden for biblioteket på Solbjerg Plads.
Bestil studiekort
Book læsepladser og grupperum

Kontakt biblioteket

Bibliotekets medarbejdere er klar til at guide dig. Kontakt os i biblioteket, på chat, telefon eller e-mail, så hjælper vi dig videre. Vi glæder os til en sommer med international stemning på biblioteket. Og husk nu at aflevere det du har lånt, inden du rejser hjem igen :-)