Selvom du stopper på CBS, glemmer vi dig ikke

CBS Bibliotek tilbyder en række nyttige services til alumner og den 19. maj 2017 fejrer CBS ”Alumni Day” på Solbjerg Plads. Der vil uden tvivl være støj fra forhallen og fra kl. 19-20 fortæller forfatterne bag bogen ”CBS gennem 100 år” om CBS’ historie. Det vil foregå i sofaområdet i stueetagen.

17/05/2017

Registrer dig CBS Alumni

Fredag den 19. maj 2017 bliver en festdag for CBS Alumner på CBS, Solbjerg Plads. Alumner er altid velkomne på CBS Bibliotek og vi har skræddersyet en række services til den store gruppe af tidligere CBS-studerende.

Services til CBS Alumni

• Online adgang til artikler, rapporter mm. i databasen Business Source Alumni Edition
  • Gratis levering af bøger til dit hjem eller din arbejdsplads
  • Hjælp til informationssøgning til en lav pris
  • Mulighed for at booke læseplads
  • Lange åbningstider
  • Chat mellem kl. 9-16

Hvis du kommer til Alumni Day på CBS fredag den 19. maj, så kom forbi biblioteket og bliv registreret som ”alumni-låner” og få adgang til at bestille bøger til levering.

Læs mere om programmet for CBS Alumni Day

Sidst opdateret: CBS Library // 17/05/2017