Bogsignering

Torsdag den 27. april 2017 kl. 15-16 inviterer CBS Bibliotek til bogsignering med Kurt Jacobsen og Anders Ravn Sørensen. Forfatterne står bag bogen om CBS’ 100 års historie, som blev udgivet i slutningen af marts i forbindelse med CBS’ 100 års jubilæum.

Gads Forlag
18/04/2017

Udsnit af bogens forside. Fra Gads Forlag.

Hvor: CBS Bibliotek, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg
Hvornår: 27. april 2017 kl. 15:00-16:00
Find vej: Link til kort og rutevejledning

Med næsten 22.000 studerende og international anerkendelse i bagagen fejrer CBS i år 100 års jubilæum. Men succesen er ikke kommet uden sværdslag. Økonomiske begrænsninger og en stadig kamp for akademisk anerkendelse har gennem tiden truet med at sætte en stopper for ambitionerne. Hele CBS’ historie foldes ud i ny jubilæumsbog.

Det er svært at overse Copenhagen Business School, når man går en tur på Frederiksberg. CBS strækker sig fra Solbjerg Plads, over Kilen og Porcelænshaven til Dalgas Haves karakteristiske hvide bygninger ved Dalgas Boulevard. Bygninger, der tilsammen danner rammen om det daglige liv for CBS’ næsten 22.000 studerende og omkring 2000 ansatte.

Det startede ellers noget mere ydmygt ud tilbage i 1917, da Købmandsskolens Handelshøjskoleafdeling, som CBS dengang hed, den 1. oktober slog dørene op for de første forelæsningsrækker i en sidefløj til Købmandsskolen. Dengang havde en videregående handelsuddannelse længe været på erhvervslivets ønskeliste, men modstand fra både Københavns Universitet og Undervisningsministeriet gjorde det nærmest umuligt at etablere en uddannelse i handelsvidenskab på universitetsniveau.

I den ny jubilæumsbog fører Kurt Jacobsen og Anders Ravn Sørensen læseren igennem den historie, der har bragt CBS fra sidefløjen på købmandsskolen til en af Nordeuropas førende business schools.

Køb et eksemplar af bogen
Academic Books deltager, så du har mulighed for at købe dit helt eget eksemplar og få den signeret af forfatterne.
Bogen udgives af Gads Forlag og kan købes hos Academic Books.

Lån et eksemplar af bogen
CBS Bibliotek har flere eksemplarer af begge udgivelser.
CBS gennem 100 år
CBS 100 years

Andre arrangementer på CBS i forbindelse med 100 års jubilæet
Hele jubilæumsåret foregår der en masse spændende ting på CBS. På jubilæumshjemmesiden kan du se aktiviteter, læse om CBS' historie i en smart tidslinje mm.
Gå til jubilæumssitet: CBS 100: A Century of Business in Society

Sidst opdateret: CBS Library // 18/04/2017